..kako gledamo,u Hrvatskoj postoji toliko izbornika koliko imamo i stanovnika,i svi pametuju,i svi znaju sve o taktici i nogometu,da se razumijem,nisam ni ja stručnjak,al naš mentalitet treba shvatit,to je spoj svega i svačega,jer čim netko napravi krivo,drugi dan odma glave,ostavke i traženje novih,ak ćemo bit realni i objektivni,nismo na sp zbog nas samih,uzmimo u obzir da cijele kvalifikacije nismo imali istu momčad,a uz to imamo 5,6 vrhunskih igrača,koji nisu igrali,nismo imali sreće i jednostavno ne idemo..al to nije razloga da bilić ode,previše je toga dobroga napravio da ga sam tak pustimo,al imam osjećaj da važe,i da ni sam ne zna jel želi nastavit,da se mene pita..ostani biliću kralju !!!
...mene je najviše nasekirala činjenica što je hrpa ljudi zaboravila što je dobrog učinio...kužim ja da je neodlazak u j. afriku veliki gubitak u puno toga, ali opet čovjek dobro radi....ja bi radije oterala polovicu nogometaša bahatih....
...mene je najviše nasekirala činjenica što je hrpa ljudi zaboravila što je dobrog učinio...
navedi 3 te stvari, a da nisu rezultati neke od utakmica
stvorio zajedništvo ekipe koja mu je zabila nož 2 puta - fontana i fortuna ili kako se već zovu - tu kriv i njega jer prema takvim likovima nema popusta
uveo "mlade" modrića, ćorluku, kranjčara,... - pa zar oni nisu prirodno predodređeni bili za to?
napravio kardinalne pogreške u kvalifikacijama - kukavička postava u harkivu protiv ukrajine, dva puta ga capello ponizio na istu foru (pranjić) i smijao mu se doslovno koliki je ovaj naivac ispao
i sad su me neki podsjetili na još neke stvari:
-pozivanje kojekavih dibidusa u reprezentaciju (dino celzijus, KROVOpokrivač, jerko ŽUTI KARTON leko, nikica MAFIJAŠ jelavić, lovren, sharbini i kalinić NE BI IGRALI ZA MLADE,...)
ja kao laik, koji si laska da se kao nešto kuži u nogomet, sam nakon utakmice s latvijom rekao da su dudu i petrić (bez obzira na gol i asist) bili naši najlošiji igrači. petrić je cijelo poluvrijeme bio tragikomičan da bi dudu preuzeo tu ulogu na kraju utakmice. za to vrijeme mandžukić, kojeg ne volim btw, sjedi na klupi a u puno je boljoj formi od obojice. pranjić na desnom boku? da bi igrao tu foru s krilima koji "cut inside", da se poslužim riječnikom managera, moraš imati takav profil igrača. brzinu, dribling, tehniku i odličan šut. prototip je arjen robben, franck ribery ili ronaldo. šta pranjić posjeduje od tih karakteristika??? eto to su otprilike jedine moje zamjerke biliću. i da, nek makne više onog skretničara sa gola. majstor kod prekida stoji u golu. nek stavi bilo koga drugog. gotovo je cijela ekipa odigrala malo ispod prosjeka, modrić po meni jedini odličan. ali opet s druge strane, nisu ni ovi grci vesla sisali. oni su super ozbiljna ekipa što god mi mislili o njima. ipak i dalje vjerujem da ćemo završiti grupu kao prvi.
i sad su me neki podsjetili na još neke stvari:
-pozivanje kojekavih dibidusa u reprezentaciju (dino celzijus, KROVOpokrivač, jerko ŽUTI KARTON leko, nikica MAFIJAŠ jelavić, lovren, sharbini i kalinić NE BI IGRALI ZA MLADE,...)
nabrojao si gotovo sve igrače koji nešto znaju i koje se moglo zvati..ili bi ti 10 standardnih i to je to?
pa nismo mi zemlja sa 100,000 profesionalaca.
uostalom, taj nikica mafijaš jelavić je u par tekmi pokazao da zna i dati će još puno ovoj repki.
sva prošla i buduća filozofiranja oko bilića i repka mogu se svesti na jednu rečenicu:
otkad dudu nije onaj pravi,nas nema.
Biliću idi u 3PM!!!! J...la te tvoja taktika i igranje na nulu, već smo jednom ispušili kvalifikacije zbog toga, a i sad je sve u pitanju, iako imamo relativno laganu grupu. Ne bih riječi rekao da smo mi napadali, gađali prečke, stative, trčali, imali šanse, pa pukla kontra, dobili gol i izgubili. Ali cijelu utakmicu ne stvoriti šansu protiv jedne Gruzije, i još na kraju izgubiti...ma ako ne daš odmah ujutro ostavku, onda si đubre samo takvo bez imalo samokritičnosti...bitno da ti je bradica postojana...ma mrš!
Kakav je ono nogomet jučer bio majko moja mila.Pa sa Gruzijom smo igrali a ne sa Španjolskom il Argentinom,tako nam i treba kad je nama i bod dovoljan. Ne sjećam se kad su se naši manje borili,bili manje srčani. Kranjčara smatram odličnim igračem al brate mili šta je ono jučer bilo,sve nešto ležerno ko da smo vodili par razlike.Vezni red,napad? gdje je to bilo jučer,gdje?
nemogu se sjetiti da je naša repka imala nekih bitnih uspjeha zadnje 2-3 godine, možda se varam jer ne pratim nogoš baš. Mislim ipak da Bilića više viđam po kojekakvim ženskim revijama, ko nekog gradskog šminkera, hrvatskod Davida B.metroseksualca ili šta već. Nemože svaki nogometaš biti i trener i gotovo.
ova tekma jučer se može poistovjetiti sa tekmom osijeka... pa to je bilo katastrofalno, 90 % lopti koje su upućene išle su iza leđa igrača, srna je radio fatalne pogreške (loša dodavanja), niko ne trči, svi ko da su došli na godišnji odmor, dodavanje na udaljenosti od jednog metra među trojicom naših igrača... tako nam, u biti ne nama, nego mutavoj hrvatskoj repki, i treba kad se ne trude i misle si kako im je bod dovoljan... na kraju nećemo mi ići ni na ovo prvenstvo...
I po meni bi Bilić trebao da ostane, barem bi ja volio, on jedino najbolje poznaje ovu momčad koja sad igra i mislim da od njih bolja ni ne postoji. A ne vidim tko bi mogao njega da zameni na tom mjestu.
Da on želi otić već bi otišao.
Ja bi volio da ostane, previše je stvarno tih ostavki s tim nemožemo nigdje.
nake_rado
Jesu razmišljanja još uvijek ista?
Izgleda da je nama protiv svih dobar bod
Evo kako je padao moj prag tolerancije njegovih sranja. Čekam preko godinu dana da ode, jebem ga u stručnjaka. Bolje da dođe Kruno Jurčić pa da igramo kontrolirani nogomet nego da ovo gledam.