Psihologija

Računala, znanost, tehnologija

Psihologija

Zanima me ako se dobije 90 posto iz prijemnog na psihologiji ali ocjene iz srednje su bile u prosijeku za trojku i cetvorku,dali se upis moze uzeti u obzir s obzirom na veliku konkurenciju.. bilo sta ce biti od pomoci :) hvala
Nažalost mislim da ne.

Re: Psihologija

Sljedeće godine nećeš moći ništa upisati bez položene državne mature, osim ako nekim čudom za ljude koji su prije završili srednju ostave prijemni. U tom slučaju ne bi bilo nemoguće. Ovisi kakve su ti ocjene iz predmeta koji se traže, a to su: hrvatski, matematika i psihologija, ali naravno da se boduje i opći uspjeh. E sad, što se tiče samog prijemnog, morat ćeš dobrano sjesti i zagrijati stolicu ako želiš ostvariti 90%. Prvo se još raspitaj za tu državnu maturu i da li će biti prijemnog. Ako bude prijemnog, prihvati se učenja :) Preporučam literaturu za učenje: S.A. Rathus - Temelji psihologije i oba izdanja udžbenika iz psihologije za srednju školu.
Good luck with that :)
A ako nema prijemnog, prijaviš se za državnu maturu (mislim da se u 2.mj polaže) i puno sreće ti želim :) Dotad, uči ;)

Tagovi