Doba je maškara i karnevala.....vrijeme je za maske....koju masku ćete cijenjeni diskutanti staviti na sebe?
Moje skromno mišljenje je da smo stalno pod maskama...rijetko smo spremni skinuti sve maske koje inače nosimo...ili sam u krivu??
Maškare
Međuljudski odnosi - Razgovori ugodni
Ne nisi u krivu. Većina ljudi uvijek nosi neku masku. Svi mi ponekad nabacimo neki smile kako bi ispali fora i cool pred drugima... A koju ću masku? Ne znam... Rekli su mi da izgledam kao anđelčić, ali kontaju da sam zapravo vrag... Pa ću se eto maskirati u neku vražicu-to bar nije teško, a može se pokazati kreativnost 
ja se neću maskirati, uvjeren sam da bih bio prepoznat s bilo kojom maskom...
ma kakve maske, nije nam to potrebno, ionak smo "zamaskirani" svaki dan...doduse, neki vise, neki manje, al uglavnom svi...nazalost...
JugovacDoba je maškara i karnevala.....vrijeme je za maske....koju masku ćete cijenjeni diskutanti staviti na sebe?
Kontam da se nece bas puno ljudi maskirati...Doduse, mozda ovaj KAOS primijeni nesto u glavama ljudi, ali ocito da veljaca i nije bas mjesec kad se ljudima maskira... Halloween puno bolje prolazi, valjda zato sto je toplije... jebiga, a to je uvezeni obicaj koji je prije 10 godina bio potpuno nepoznat na ovim prostorima...
JugovacMoje skromno mišljenje je da smo stalno pod maskama...rijetko smo spremni skinuti sve maske koje inače nosimo...ili sam u krivu??
Kako tko... kako kada... kako kome...
IMHO, puno je teze zivjeti s maskom na licu... stoga trebas prvo prihvatiti sebe onakvim kakav si zaista, a onda se takvim predstaviti i okolini. Onaj tko te takvim prihvati - bar znas da te prihvatio pravog tebe. Onaj tko te takvog ne prihvati - jebat ga, ne moraju nas svi voljeti.
Iako bi tu mogao raditi machiavellisticki pristup problemu... dakle, nosis teret maske onda kad je cilj maskiranja veci od tezine tereta...
kontam bit žuži jelinek