Offtopic

Forum

moj deda na selu kad se mačka okoti uzme mačiće stavi ih u vreču, zaveže i baci u staru dravu i tak radi već hrpetinu.. jednom ih je davno isto tak zavezo i bacio u staru dravu i susjed stanko koji je pecaroš ih je našo u vreči uz obalu, jer nemoš vjerovat al mačke jebene nisu potonile i vreča se nije napunila vodom i komšo stanko ih taman donosio kuć i moj deda sjedio na klupi ispred kuće i kaže mu da su to prvi mačići , a stvarno su bili i ovaj konj umjesto da ih ode nazad bacit u dravu nije mu se dalo šetat i on ih u toj vreči baci u peć...

e sad mene zanima jel udruga mace udomljuje i prve mačiće ?

jel udruga mace traži mačiće uz dravu ?

ako ne kakva je to briga o mačkama ?

crpi li ta udruga isto neke pare iz državnog proračuna , ako da onda ja ist osnivam udrugu
šta se vi čudite jebote, pa to svi rade na selu ?

pa zamisli kad bi oni se brinuli o svim tim nakocenim mačkama, pf , taman posla :roll:
Stella1989

Provokator

pa zamisli kad bi oni se brinuli o svim tim nakocenim mačkama, pf , taman posla :roll:

Ali baš tako...to nije nimalo uredu!

pa jel ti bolje to ili što je komšo živko radio sa psima, odnese ih u njivu i baci i tamo ih izglodare ptičice il pockraju od gladi
Provokator

Stella1989

Provokator

pa jel ti bolje to ili što je komšo živko radio sa psima, odnese ih u njivu i baci i tamo ih izglodare ptičice il pockraju od gladi

I jedno i drugo je neljudski i ružno...
Bez obzira na to ima li ih tko hraniti ili ne...ali tako se ić' iživljavat na životinjama...

Ja imam dvije njemačke ovčarke, 3 mačke i još 9 malih štenaca...normalno da ću štence hraniti dok ih nekome ne poklonim...žalosno mi je vidjeti kako se ljudi odnose prema životinjama... :cry:
Stella1989

Provokator

Stella1989

Provokator

I jedno i drugo je neljudski i ružno...bez obzira na to ima li ih tko hraniti ili ne...ali tako se ić' iživljavat na životinjama...ja imam dvije njemačke ovčarke, 3 mačke i još 9 malih štenaca...normalno da ću ih hraniti dok ih nekome ne poklonim...žalosno mi je vidjti kako se ljudi odnose prema životinjama... :cry:

to su liepi kerovi, al ko će uzet nekog ne dojebanog mješanca od psa što je glup ko kurac i ništ ne zna, a još bolje ko će uzet neku tamo seosku mačketinu što je već 48 potomak jedne mačke i vjerovatno je rođena sa sidom ?

i de učini si uslugu i daj ostavi tog svog na selu malo, jer sjećam se kad je tak neki tip iz grada ostavio nekog labradora tamo u ulici i on bio gladan i klao kokoši što ljudi puste na livadu, izašo komšo sanko i ubio ga vilama
Provokator

to su liepi kerovi, al ko će uzet nekog ne dojebanog mješanca od psa što je glup ko kurac i ništ ne zna, a još bolje ko će uzet neku tamo seosku mačketinu što je već 48 potomak jedne mačke i vjerovatno je rođena sa sidom

Kontam da ne žele uzimati bilo kakve pse ili mačke...ali meni su i one najobičnije mačke bile super i prirasle srcu ajme! Moj crni mačak mi je prelijep i ljepši nego neka fensi perzijska maca, i inače je prefora...dok bi neki možda rekli: ''De bježi, kakva sad crna mačka, donosi nesreću...'' i te fore...

Životinje treba voljeti onakve kakve jesu i ne odbacivati ih!

Ja koliko ih volim, sve bi ih udomila, iako mi je mama za svaku mačku koju sam donijela kući, rekla: ''Jesam ti rekla da ih više ne donosiš, imamo puno mačaka...ti ćeš se brinuti o njima i hraniti ih...''

Rado ću odvojiti svog vremena, pa ih lijepo nahraniti, i maziti ih i uživati gledajući ako su zadovoljne i lijepo im je kod mene...jednostavno jako volim životinje jer su zaista jako posebne - svaka na svoj način :yes:
objasni to ljudima na selu tak paš vidjet šta će ti reč :D

p.s. vrlo lijepo zboriš ;)
Provokator

i de učini si uslugu i daj ostavi tog svog na selu malo, jer sjećam se kad je tak neki tip iz grada ostavio nekog labradora tamo u ulici i on bio gladan i klao kokoši što ljudi puste na livadu, izašo komšo sanko i ubio ga vilama

Poklonit ću ih...pa tko ih bude htio, njegovi su :)
Provokator

objasni to ljudima na selu tak paš vidjet šta će ti reč :D

p.s. vrlo lijepo zboriš ;)

Hvala :)

Btw, onima u nekoj totalnoj zabiti ne vrijedi ni objašnjavati kao ni starijim ljudima iz totalnih selendri...oni su jednostavno takvi i boli ih briga za životinje...vjerojatno tako rade oduvijek...mačke u kantu, pa uguši ili kao što je jedan kolega forumaš napisao - u vreću, pa u rijeku - pa u peć.
chosen

tvoga dedu treba staviti u veću baciti ga u dravu i prije nego crkne ljepo ga uzeti i bacitiu pećnicu na laganoj vatrici...pošto on misli da je to ok možda se i njemu svidi to.

ne nego je trebo stavit kamen u vreću, nema on pojma...

Tagovi