e sad mene zanima jel udruga mace udomljuje i prve mačiće ?
jel udruga mace traži mačiće uz dravu ?
ako ne kakva je to briga o mačkama ?
crpi li ta udruga isto neke pare iz državnog proračuna , ako da onda ja ist osnivam udrugu
Forum
Stella1989
Provokatoršta se vi čudite jebote, pa to svi rade na selu ?
pa zamisli kad bi oni se brinuli o svim tim nakocenim mačkama, pf , taman posla
Ali baš tako...to nije nimalo uredu!
ProvokatorStella1989
pa jel ti bolje to ili što je komšo živko radio sa psima, odnese ih u njivu i baci i tamo ih izglodare ptičice il pockraju od gladi
Stella1989
ProvokatorStella1989
pa jel ti bolje to ili što je komšo živko radio sa psima, odnese ih u njivu i baci i tamo ih izglodare ptičice il pockraju od gladi
I jedno i drugo je neljudski i ružno...bez obzira na to ima li ih tko hraniti ili ne...ali tako se ić' iživljavat na životinjama...ja imam dvije njemačke ovčarke, 3 mačke i još 9 malih štenaca...normalno da ću ih hraniti dok ih nekome ne poklonim...žalosno mi je vidjti kako se ljudi odnose prema životinjama...![]()
Provokator
to su liepi kerovi, al ko će uzet nekog ne dojebanog mješanca od psa što je glup ko kurac i ništ ne zna, a još bolje ko će uzet neku tamo seosku mačketinu što je već 48 potomak jedne mačke i vjerovatno je rođena sa sidom

Provokator
i de učini si uslugu i daj ostavi tog svog na selu malo, jer sjećam se kad je tak neki tip iz grada ostavio nekog labradora tamo u ulici i on bio gladan i klao kokoši što ljudi puste na livadu, izašo komšo sanko i ubio ga vilama
Provokator
objasni to ljudima na selu tak paš vidjet šta će ti reč![]()
p.s. vrlo lijepo zboriš![]()
chosen
tvoga dedu treba staviti u veću baciti ga u dravu i prije nego crkne ljepo ga uzeti i bacitiu pećnicu na laganoj vatrici...pošto on misli da je to ok možda se i njemu svidi to.