zla_tratinčica
ja ne vjerujem.. dosta dugo nisam sad htio napisat ništa al ne mogu da ne prokomentiram ovo konstantno tupljenje kako ovo nije zastario, čobanski način zabave, whatever, i onda 2 rečenice poslije pisat pa jel niste vi Osječani, jel niste vi Slavocni, to je NAŠE!!! jel nije to sve skupa ekstra čobanizam??? šta sad ak sam ja slavonac, moram nosat okolo kulen nakačen na kajiš i par kobasica u ruci i bit umuljan od masti, alo??? u kojem mi stoljeću živimo..
otkad postji oktoberfest kojeg tolko uspoređujete sa ovim drlogom??? to je tradicija koja ima veze sa bavarskom kulturom od prije 100 godina i prestanite se hvatat na to kad nije ni slično..
sad se par villagera koji ne znaju ka bi izreklamirali svoju firmu našlo napravit villagefest u osijeku.. ccc
kako si zloban
izvlačiš riječi iz konteksta, nemoraš nosit kulen i bit umuljan...dovoljno je da nenapišeš ništa više na ovu temu i sve ti je oprošteno. Ionako su ti izjave ravne revoltiranom 13ogodišnjaku kojem je mama zabranila nosit dugu kosu i starke.
Uglanom ova zadnja rečenica se odnosi i na druge ljutite postaše, nisu ni oni ništa bolji od tebe!