Offtopic

Forum

cohors

koliko sam ja primjetio u tim šatorima di su tamburaši prijašnjih godina je bilo preko 90% mlađe populacije. uzalud se trudiš biti smiješna, ne ide ti.

Vidim da ti humor baš i nije jača strana...
A očito ne znaš ni što znači biti sarkastičan...
Ne da mi se zamarati s pojedincima koji sve shvaćaju doslovno i hvataju ljude za svaku riječ!

Svima...pogledajte postove prije mojih, da ne bude: ''Stella pljuje ovo, Stella pljuje ono...''

Nisam jedino ja izrazila nezadovoljstvo...zato: O'LADITE!

Rekla sam svoje mišljenje i nemam se namjeru nikome ispričavati...i ljudi..nađite si stav i nemojte omalovažavati mišljenje drugih...
Stella1989

cohors

koliko sam ja primjetio u tim šatorima di su tamburaši prijašnjih godina je bilo preko 90% mlađe populacije. uzalud se trudiš biti smiješna, ne ide ti.

A očito ne znaš ni što znači biti sarkastičan...
Ne da mi se zamarati s pojedincima koji sve shvaćaju doslovno i hvataju ljude za svaku riječ!

Svima...pogledajte postove prije mojih, da ne bude: ''Stella pljuje ovo, Stella pljuje ono...''

Nisam jedino ja izrazila nezadovoljstvo...zato: O'LADITE!

Rekla sam svoje mišljenje i nemam se namjeru nikome ispričavati...i ljudi..nađite si stav i nemojte omalovažavati mišljenje drugih...

Koliko kontradikcije u jednom postu, sačuvaj me Bože.
Prvo omaložavaš tuđe mišljenje o tvom humoru, koji je izgleda bio samo tebi smiješan zaključujući po dijelovima tipa "hahaha" i nasmijanih smajlića tvoga posta, jer se čovjeku ne sviđa.
To je ono: "ako ne voli što i ja onda nema pojma o ničemu".
Zatim poslije toga, nakon omaložavanja njegova mišljenja govoriš da to drugima ne treba napraviti.
Molim te, odluči se.

Re: Dani prvog hrvatskog piva 2009.

stvarno, šta ste se nakačili na stellu!? ja mislim da je stella jedna mlada i perspektivna osoba koja će jednog dana postati predvodnica ovog čopora lakrdijaša sa 031! go stella go!! samo pažljivo sa slinom da stigneš pljucnit na sve! ;)

ne smeta mi što se sere po danima piva i tom svemu ali me smeta što to rade oni koji osječko uopće ne piju ili ga popiju silom prilika! dobar provod svima koji budu na danima piva! ;)
Stella1989

cohors

ma da? a gdje sam ja to pokušao biti smiješan? samo sam ti iznio činjenicu u kojoj ništa nije smješno.
metal-4-life

slazem se s jednim komentarom...ovakav program je za ljude od 50+ godina...gdje je nestao zivot...osjecka mladez svake godine zeljno ocekuje dane piva...i sad dobijemo na raspolaganje tamburice..tamburice i da jos tamburica...a u p***

gledaj, s obzirom na nadimak mogu procjeniti da pripadaš metalnoj subkulturi. i sam se krećem u tim "krugovima" i znam da je maltene jedini oblik zabave cuganje do nesvjesti. pa ne vidim kakvu tu ulogu igra tulio gran bare na stageu ili svirali tamburaši ja se konja bojim... jel tako teško naći drvo i pod njim spustit q-pack i pozvat svoju metalnu braću da to isto naprave?
metal-4-life

slazem se s jednim komentarom...ovakav program je za ljude od 50+ godina...gdje je nestao zivot...osjecka mladez svake godine zeljno ocekuje dane piva...i sad dobijemo na raspolaganje tamburice..tamburice i da jos tamburica...a u p***

de ajd ne budi stereotipna... ja također preferiram metal (death) al poslušam i tamburice i lagani rock i glazbu iz Fallouta 3 i klasičnu glazbu... ne budi ograničena...
isti ku el bio rock ili tamburica ja ću bit prebijen i kreveljit ću se na sve... peace metalna sestro!!! :rockon:
DrugsBunny

Prvo omaložavaš tuđe mišljenje o tvom humoru, koji je izgleda bio samo tebi smiješan zaključujući po dijelovima tipa "hahaha" i nasmijanih smajlića tvoga posta, jer se čovjeku ne sviđa.
Zatim poslije toga, nakon omaložavanja njegova mišljenja govoriš da to drugima ne treba napraviti.
Molim te, odluči se.

Neću uopće više odgovarati na tvoje (...) postove. Ti nisi napisao neko konkretno mišljenje nego samo gledaš što ja pišem. I zato...okani me se...ako ti ne odgovara, sjedi i plači i piši koliko hoćeš...
A ono što nisi skontao iz konteksta...tvoja stvar...

I prvo...ja nisam vrijeđala nikoga od forumaša...zato: O'LADI!
Dosadni ste.
Stella1989

[ja nisam vrijeđala nikoga od forumaša...
[/quote:49165e6aa5]
vrijeđala si one koji su rekli da im ne smeta takva vrsta zabave za dane piva... a u tu skupinu ulaze i neki forumaši... o čemu ti??

Stella1989

DrugsBunny

Molim te, odluči se.

Neću uopće više odgovarati na tvoje (...) postove. Ti nisi napisao neko konkretno mišljenje nego samo gledaš što ja pišem. I zato...okani me se...ako ti ne odgovara, sjedi i plači i piši koliko hoćeš...
A ono što nisi skontao iz konteksta...tvoja stvar...

I prvo...ja nisam vrijeđala nikoga od forumaša...zato: O'LADI!

Još jednom: Ja sam svoje mišlljenje napisao i prije nego što si se ti pojavila u topicu.

Tagovi