sokrat
Stella1989
Ehehe, nećuNećeš vidjet mene u Hello Kitty majici tamo
![]()
Da su Gazde, moožda, ali ovako...a-a![]()
..pa znam da je to tebi ispod časti.....al još bolje....
..jbga, piše da ti je jedan od interesa glazba.....
...odličan ti interes kada ne vidiš dalje od svog nosa....zanima me, neki dan kada si slavila rođendan ( čak 20-ti, vel'ka cura, nema šta ) da li ti je jedna tamburaška pjesma zasvirala...???
...a dam se kladit da je.. ( što ćeš ti odlučno negirat )...
...............
al djevojko draga....nadam se da ćeš ti dogodine nešto organizirat,pa da ti se svi klanjamo do poda kako si uspješna..kako si pogodila ukus svekolike mase....dotakla se nečeg slavonskog,nećeg urbanog i blabla bla..da ne serem više.....
....
koja je najveća Stellina kletva...( dao Bog da ti djeca svirala tambure )
Cuj Zverkane, ovo ti nimalo nije fer. Izvadi prst iz nosa reci nekom o svojim interesima i glazbi koju volis pa da tebe netko posprda.
I ja mogu reci da im je ovogodisnji program shit, i to je tocka. Jel ti mislis da je ta 'starija populacija', kako kaze Bunny, uopce dolazila u veliki shator? Naravno da ne, jer im se to nije svidjalo. Tako ni mladja najcesce nije isla u manji sator. I zasto bi isli na tamburicu, zato jer se tebi to svidja i svima se mora svidjeti?
Osjecka pivovara je ovako zakinula NAJVECI dio svojih poklonika!! Naravno da vecina ljudi nece biti zadovoljna i naravno da sad nece svi hrliti u manji sator i slusat nesto sasvim deseto od onoga sto ocekuju.
I btw, ja bih volio da moja djeca uce svirati tamburicu, ali nedaj Boze te tvoje kulture i inteligencije...