Ubrzanje izvršavanja JavaScripta na IE8

Računala, znanost, tehnologija

a tko još koristi IE?
Odlicna fora... oduvijek zastupam tezu po kojoj bi browseri trebali dozvoljavati korisnicima da sami biraju koji rendering engine zele koristiti... [malo je kasno za takvu vrst utopije, znam, svaki od njih je zaglibio u svoje proprietary vode u kojima je funkcionalnost shella usko vezana uz sam rendering engine].

Njesra je sto ce se velika vecina korisnika ukenjati kad im iskoci popup za instaliranje ChromeFrame plugina za IE.

Sto se dogadja s ActiveX kontrolama u tom slucaju? Naime, mnogim poslovnim korisnicima je IE neophodan jer im se posao temelji na ActiveX kontrolama. Kontam da ne bi bili presretni kad bi im jednog dana sve to prestalo funkcionirati samo zato da im se tamo neki "Java_what!?" brze vrti ili jer ce moci jednog dana pokrenuti GoogleWave [kojeg su tek rijetki vidjeli]...

Netko testirao?

@beziljy, zacudio bi se koliko ljudi koristi IE... dok god ih bude vise od 5%, morat ce se i na njih racunati...
Silly me... ChromeFrame nece biti defaultni rendering engine na svim web stranicama pregledavanim IE8-icom, vec samo kod onih koje u headeru imaju:

meta http-equiv="X-UA-Compatible" content='chrome=1'

Ok... sad to ima malo vise smisla...
beziljy

a tko još koristi IE?

Ja! Uz Chrome koji je def. najbrzi, IE8 mi je drugi izbor. Ipak je kompletan firmin intranet na majkrosoftovim tehnologijama, ubrojimo li tu jos transparentan pristup intranetu preko VPN-a (AD autentifikacija,certifikat) i Chrome 3 se jadan sav zbuni i izbacuje login prozore. O exchange webmailu necu ni govoriti, sa ex 2k7 jedino IE 7+ radi posteno.
@mungos - instalirao sam u vrijeme postanja,ali sam ubrzo zaklopio lap i zbrisao na vikend ;-)
Postam osvrt sutra-prekosutra...

Tagovi