Mitsko bice: Zena s PMSom
Naime, proucavajuci drevnu literaturu, narodne obicaje i upijajuci refleksije svakodnevnog zivota, pokazalo se kako je Zena s PMSom mitko bice.
Zena s PMSom postoji samo kada treba negirati njegovo postojanje; npr. kad zena kaze "Nemam PMS". Naivno razotkrivanje iskakanjem pred rudo. Zena ce priznati da nekad zna imati PMS, ali to "nekad" nikako da se dogodi. Govorit ce o svom PMSu potpuno svjesna mentalne nestabilnosti koju on donosi, ali uvijek i iskljucivo u nekom neodredjenom buducem ili proslom vremenu. Tako cemo uvijek cuti "znala sam ja imati gadne PMSove" ili "Cekaj da vidis kad me copi PMS", ali svaki pokusaj upiranja prstom u prosle PMS dogadjaje vodi ka negiranju i racionalizaciji. "Ja?! Tko, jel' ja?! PMS?! Makar sta. Ne, ne, to me samo sef nanervirao tih dana. Krivo me pogledala kolegica. Vjetar mi sjebao frizuru. Istina, bila sam malo nadrkana, ali nije to PMS. Joj, ne znas ti kakva sam kad me copi PMS."
Upozorenje: Ne radite ovo kod kuce. Ne pokusavajte ni u ludilu, ovo su isprobali profesionalci u strogo kontroliranim uvjetima! Neki od njih nisu zivi! Ponavljamo, neki od njih NISU zivi! Svako spominjanje PMSa zeni koja je u PMSu moze zavrsiti trenutnom smrcu! Oprez!
Pitanje koje se ne postavlja:
Imas PMS?
">