audiworldTebi je droga pojela mozak...
pa meni je barem imala što pojesti. i barem znam kvotati što raspravu čini lakšom za praćenje.
audiworld
drži se ti ETF-a jer o politici nemaš pojma...
je li ti to čiko sinoć prišapnuo ili se se sam sjetio?
audiworld
ovo o sobarici...to je toliko nisko da ne ću komentirati... Ljudi koji nemaju što pisati obično koriste takvu retoriku.. osobnih napada...
ne razumijem te, svaki put kada si me osobno napao provukao sam to kroz šalu i nisam bio čkapi poput tebe.
audiworld
ja sam već više puta spomenuo..nemojte bit pizde... ukoliko si tako hrabar, nađemo se lijepo u gradu negdje pa mi reci što imaš..
kraj moga nicka imaš opciju na kojoj piše PM. trebao si samo kliknuti na nju i poslati privatnu poruku, ne deklarativno i na papiru pokazivati hrabrost.
audiworld
Ovo o ercegovcima j činjenica.. evo u VK u stanu od 40m2 živi kolko, 40-50 ercegovaca? Fino primaju paru od RH, glasuju na izborima, studiraju i plaćaju kao naši studenti..iako su stranci..
zapitaj se onda tko im je nemuštim zakonom to dopustio. studenti? narod? pekarica i mljekarica?
audiworld
harač plaćamo MI.. ti meni govoriš o parazitima???
lijepo otkriće, evo aplauz za njega. hadezarina je uvedena zbog parazita na vlasti.
audiworld
O Partiji...ti znaš što je partija... vidim ja još jedan sa NDH obiteljskim nasljeđem..moram priznat sve više vas ima PC
za razliku od tebe znam jer ti tada nisi bio ni u jajima. što se tiče navodnog NDH nasljeđa opet si pogodio kao prstom u guzicu.
audiworld
btw. završio srednju prije 21 godinu? Krenuo na ETF? po koji puta 21?
da, i to biti ti trebalo značiti kako se vrlo malo pomaklo sa mjesta od toga doba. na tvoju i moju žalost tek prvi puta krećem na ETF. da sam 21 put to napravio, vjerojatno bi bio za vječnost upisan u knjigu rekorda.
audiworldzaboravih... šta buncaš ti o trodiobi vlasti?? ahahahaa.. nema s tobom diskusije... Sabor je kriv što se studira 7 godina? Vlada? Sudovi? Vidim ti si poglavica među svojim čobanima, ali ovo nije brdo....
diskusija sa tobom je minsko polje jer ne želiš temu shvatiti u globalu niti se osvrćeš na argumente koji ti ne odgovaraju. primjer si jednog pravog spin doktora. samo što za razliku od njih uvijek dobiješ po guzi.
audiworld
jesi ti siguran da imaš 39 godina?? Evo ga Bože... još jedan ocvali student
malo te bole moje godine, ha? ali kad na predavanjima budem bio okružen jedrim muškim i ženskim mladim tijelima podmladit ću se i neću biti ocvala starina.
P.S. danas prijenego kreneš sjesti svome partijskom čiki u krilo naučiti novu lekciju, napudraj svoje tijelo talkom prije navlačenja lateksa. lakše ćeš ga navući i koža ti neće biti toliko crvena