Stella1989
Ma stoka! Svaka generacija sve je gora i gora!
jebote koji je kok klinkama 15-20 da se furaju na te jebene yugioh i hello kity pizdarije? ne znam jelmi više na živce ide to ili one sandale na vezanje koje sve koke ovo ljeto nose.
Međuljudski odnosi - Razgovori ugodni
Stella1989
Kodrann
Stella1989
jebote koji je kok klinkama 15-20 da se furaju na te jebene yugioh i hello kity pizdarije? ne znam jelmi više na živce ide to ili one sandale na vezanje koje sve koke ovo ljeto nose.![]()

Kodrannjebote koji je kok klinkama 15-20 da se furaju na te jebene yugioh i hello kity pizdarije? ne znam jelmi više na živce ide to ili one sandale na vezanje koje sve koke ovo ljeto nose.
Frost
Kodrannjebote koji je kok klinkama 15-20 da se furaju na te jebene yugioh i hello kity pizdarije? ne znam jelmi više na živce ide to ili one sandale na vezanje koje sve koke ovo ljeto nose.
Imaš ti pravo, bolje da se furaju na Sotonu i osnuju kult štovanja serijskih ubojica.

Ili je ovo nova tema posvećena Hello Kitty? 
punk urac
kodrann istinu zboriš... tek sad skontah da si u pravusvaka druga ženska s helo kiti a i te sandale... hahahahahhahahah
separated
ja sam ona izmedju svake druge![]()
k:"> Živjele vansice & starke
I tako me boli đon tih istih tko što nosi, i kakve avatare stavlja...živjeli mi, i vražja hello kitty s nama Monstrumhello kitty treba zatuć lopatom, saranit i polit vapnom
Stella1989Hehe, ovo je stvarno dobro!
KodrannStella1989
jebote koji je kok klinkama 15-20 da se furaju na te jebene yugioh i hello kity pizdarije? ne znam jelmi više na živce ide to ili one sandale na vezanje koje sve koke ovo ljeto nose.
mali_ivica
KodrannStella1989
PS: Pokušavaju valjda ostaviti dojam da su nevine...![]()
Meni Đigiraju one sandale ko u Xene princeze ratnice... Kad mi takva prođe samo gledam hoće li mi iz leđa izvadit mač i glavu odcaparit!![]()
Umjesto da se skupa milujemo...![]()

">
">
castanea sativa
![]()