Umro Patrick Swayze
Kultura, zabava, sport, hobby
Nisu mi njegovi filmovi baš napeti.
Uvijek me rastuži kad ljudi ne pobijede rak..
Uvijek me rastuži kad ljudi ne pobijede rak..
dobar glumac iako je poznat po plesu , vidio sam ga u par dobrih filmova kad je bio sporedni lik i odlicno ih je odradio RIP
Petar S
dobar glumac iako je poznat po plesu , vidio sam ga u par dobrih filmova kad je bio sporedni lik i odlicno ih je odradio RIP
Recimo u filmu Donnie Darko. Tu mi je bio odličan.
Cosmo Kramer ga je preuzeo, bez brige, vrtili smo shalu sinoc ovi jel, pila sam sok od SOVE i ZOVE tako da nema beda, mora tako, to je isto život.
Ljudi su se svi razbolili. Vlada nam je metnila met met! a mi ćemo sad njih pomest! sa Olujom će odletit na more se kupat il tak nešt
dogovorit ćemo i to
LJUDI MOJI DRAGI HRVATI i osjećajni! kad slijedeći put budete išli pišat u wc, molim vas da ispustite ZVUK OLAKSHANJA uz tu radnju!!! i nazad u životu uŽIVAT!!! SVI SMO POVEZANI I MISLITE NA LJUBAV. nismo stranci, srećemo se svaki dan u pekari, u kinu, u parku, big benu, carpe diemu
pozdrav od Lunarne Dine WORM ACTIVATED long time ago
sorry for your loss, I feel the cosmic tone of emotion. IT IS ALL GOOD. LIFE IS GOOD. Try TO BREATHE for 2 minutes.. MIR i smirenost
više cvijeća manje smeća!
Ljudi su se svi razbolili. Vlada nam je metnila met met! a mi ćemo sad njih pomest! sa Olujom će odletit na more se kupat il tak nešt
LJUDI MOJI DRAGI HRVATI i osjećajni! kad slijedeći put budete išli pišat u wc, molim vas da ispustite ZVUK OLAKSHANJA uz tu radnju!!! i nazad u životu uŽIVAT!!! SVI SMO POVEZANI I MISLITE NA LJUBAV. nismo stranci, srećemo se svaki dan u pekari, u kinu, u parku, big benu, carpe diemu
Plava ne znam na cemu si, ali ima smisla ovaj dio Try TO BREATHE for 2 minutes
Stres navlaci vecinu bolesti, jel.
Patrick je dobro odradio Sjever i Jug...isn't He?
Stres navlaci vecinu bolesti, jel.
Patrick je dobro odradio Sjever i Jug...isn't He?
blue_orange...
WTF?
Smanji malo s drogama, ej.
steta ba ;(
Re: Umro Patrick Swayze
Žao mi je što je bolovao, što mu je bilo teško, i žao mi je što ga više nema.
Bio je prava faca kad se pojavio u onoj seriji "Sjever i Jug" negdje sredinom 80-tih, ako se dobro sjećam... Mi klinke slinile za njim...