Umro Patrick Swayze

Kultura, zabava, sport, hobby

Nisu mi njegovi filmovi baš napeti.
Uvijek me rastuži kad ljudi ne pobijede rak..
dobar glumac iako je poznat po plesu , vidio sam ga u par dobrih filmova kad je bio sporedni lik i odlicno ih je odradio RIP
Petar S

dobar glumac iako je poznat po plesu , vidio sam ga u par dobrih filmova kad je bio sporedni lik i odlicno ih je odradio RIP

Recimo u filmu Donnie Darko. Tu mi je bio odličan.
Cosmo Kramer ga je preuzeo, bez brige, vrtili smo shalu sinoc ovi jel, pila sam sok od SOVE i ZOVE tako da nema beda, mora tako, to je isto život.
Ljudi su se svi razbolili. Vlada nam je metnila met met! a mi ćemo sad njih pomest! sa Olujom će odletit na more se kupat il tak nešt :) dogovorit ćemo i to :)

LJUDI MOJI DRAGI HRVATI i osjećajni! kad slijedeći put budete išli pišat u wc, molim vas da ispustite ZVUK OLAKSHANJA uz tu radnju!!! i nazad u životu uŽIVAT!!! SVI SMO POVEZANI I MISLITE NA LJUBAV. nismo stranci, srećemo se svaki dan u pekari, u kinu, u parku, big benu, carpe diemu :) pozdrav od Lunarne Dine WORM ACTIVATED long time ago :) sorry for your loss, I feel the cosmic tone of emotion. IT IS ALL GOOD. LIFE IS GOOD. Try TO BREATHE for 2 minutes.. MIR i smirenost :) više cvijeća manje smeća!
Plava ne znam na cemu si, ali ima smisla ovaj dio Try TO BREATHE for 2 minutes :-)
Stres navlaci vecinu bolesti, jel.
Patrick je dobro odradio Sjever i Jug...isn't He?
blue_orange

...

WTF?

Smanji malo s drogama, ej.

Re: Umro Patrick Swayze

Žao mi je što je bolovao, što mu je bilo teško, i žao mi je što ga više nema.
Bio je prava faca kad se pojavio u onoj seriji "Sjever i Jug" negdje sredinom 80-tih, ako se dobro sjećam... Mi klinke slinile za njim...

Tagovi