Offtopic

Forum

Moraš pod hitno otić kod babe mande da ti baci koji grav, a ako baš baš nije zaljubljen onda joj reci jel u tom slučaju nema ti druge nego da ti socaru preleti pogledom. Ako to ne pomogne iako načina na koji nebi pomoglo ne vidim, ne preostaje ti ništa drugo nego krivotvorit putovnicu ( treba ti 26 deka bjelog papira od hrastovog drveta, pol kile borovnice za boju te još neke sitne stvari koje možeš vidit na linku http://www.krivotvori-putovnicu.hr a nakon što ju dobiješ onda čekaj puni mjesec i kreni na Jamajku kod vračeva koji će ti reć da je tvoj dečko zapravo postao peder ali se boji izać iz ormara).
Sretno ti sa ovim i zapamti preko crvenog do Jamajke ni za živu glavu.
Monstrum

odjebi ga i nađi si drugog.

Eto, Monstrum ti sve saže u jednu rečenicu :D
Oš neš Bangladeš. Ne bih ostala u vezi s takvom osobom. Ili me ne voliš ili ne. 9 mjeseci je odlično vrijeme da se osjećaju proseru i razluče kakvo je sranje.

:-D
PowerPuff

Oš neš Bangladeš. Ne bih ostala u vezi s takvom osobom. Ili me ne voliš ili ne. 9 mjeseci je odlično vrijeme da se osjećaju proseru i razluče kakvo je sranje.

:-D

I to je jako dobro, aj agri!
1step2far

Oš neš Bangladeš. Ne bih ostala u vezi s takvom osobom. Ili me voliš ili ne. 9 mjeseci je odlično vrijeme da se osjećaju preberu i razluče kakvo je stanje.

Slažem se

PowerPuff

Mislim da nisi u pravu :D

@Marisabel Man' se ćorava posla
Tux

Mislim da nisi u pravu :D

Crni humor? Ne? :-)
i ja kažem oš neš bangladeš !!
nema cile,mile.. sad bi piškili,sad kakili..
Marisabel

bok!! što kad vam dečko s kojim ste 9mj u vezi kaže da nije zaljubljen u vas, ali da mu je stalo do vas? ja sam se sinoć šokirala na to, nisam očekivala da me neko nakon 9mj zavoli ali da se ne zaljubi, ne znam... kaže vam da mu stalo, vodi vas doma, kaže da hoće ozbiljno a onda šok nije zaljubljen!!!!!!

odi u časne i ne daj da ti se to više ikad dogodi u životu...
napij se osječkog piva i zbari nešto u tvrđi, a njega otpili
objesi se
Mladjo

objesi se

kako si ti bezosjećajan
bolje da njega objesi za jajca
Mladjo

objesi se

ahahahhahahahahha....koji savjet....aahhahahha....
e nemoj...šalio se :)

Re: Što kad vam kaže nekon 9mj vez da nije zaljubljen u vas?

Prestani nosit gaće i otidji u Q. :lol: :lol: :lol:
opet offtopic
previše si dopuštate takvim pisanjem
da da da da da da

Tagovi