Pitanje za admina

Osijek031.com rubrike

Pitanje za admina

Zanima me zašto se dozvoljavaju postovi od neregistriranih korisnika.
Svi imaju pravo čitati forum, ali, postovi Gostiju su često vrlo provokativni ili se ide do toga da se blate registrirani diskutanti.
Zato predlažem da se ukine dozvola postanja svima koji nisu registrirani, smatram da bi se time poboljšala i kvaliteta diskutiranja.
Srdačno vaš,
Jugovac
Ja se slažem sa Jugovcem, treba to ukiniti. Ako netko hoće sudjelovati na forumu neka se registrira!
Nije problem to onemoguciti. Pitanje je samo koliko ce to umanjiti kvalitetu rasprava/komentara. Ukoliko se pokaze da je veci broj zainteresiranih za ukidanje prava pisanja neregistriranim korisnicima - ok.

Btw. premjestio sam raspravu u odgovarajuci podforum...

Re: Pitanje za admina

Još jedan glas za ukidanje prava pisanja neregistriranim korisnicima.
pa...nemogu se ne sloziti. iako je "nickovanje" na forumu isto jedan oblik anonimnosti, ipak je lakse odredjeni nick povezati sa pribliznom slikom o doticnoj osobi. i sa prijasnjim izjavama iste.

glasujem za!
Hm...a da ukinemo i višestruke nickove?
a shite...
ma znam, sa ovim se pitanjem suoci svaka stranica. ne znam, nisam pametan...
ili ignorirati, ili postat prerigorozni. jebemu.
palo na pamet.

uvesti zabranu anonimnog postanja, ja se navikao logirati, mislim da mogu i ostali.

e,sad, zanima me - jel moguce oduzeti nekome pristup forumu?
Bila sam na nekoj stranici, nemam pojma kojoj. Dakle,možeš čitati, smijati se, ali ne možeš komentirati ukoliko nisi registriran. Meni osobno ovo i ne smeta, mislim - hoće li neuljudna osoba postati pristojnija ako ima nick - neće. A takovima ne možemo čak ni pokloniti bonton, ipak su i pod nickom anonimni :)
Gost

protiv!

Nisi registriran, nemaš pravo glasa :P
Ja dajem isto glas za!
Mislim da je to sasvim ok. Na taj način netko ostaje anoniman, valjda je toliko pametan ako već ne želi da netko sazna tko se krije iza nicka neće to otkriti. A dobra strana je ta da se lakše upoznaje slika onoga tko stoji iza tog nicka i na neki način, tjera nas da stojimo iza onoga što smo rekli. Joj, svašta sam nešto izbrbljala... Ma znam da me kužite.
Evo, i ja sam za!
Normalno da treba ukinuti mogucnost postanja neregistriranim korisnicima. na svim drugim (dobro, na velikoj vecini) foruma je tako sto i ima smisla...ako se uopce netko ukljucuje u neku raspravu na forumu, znaci da prati taj forum, a ako netko prati neki forum/temu zas se ne bi registrirao i pod svojim nikom pisao ono sto misli/zeli/bla...nema smisla svadat se s nekim "gostom" :roll:
ajde leone, ljubavi, ukini to ;)
puki

e,sad, zanima me - jel moguce oduzeti nekome pristup forumu?

Moguće je izbrisat i nick, i postove, ali osoba se može pojaviti pod svakom varijacijom prvog nicka ili drugim IP-om, exemplar;_Puki, Puki., Pukki, etc...
a znam, al kontam si nekak da se nekome nece dati šest puta prolazit kroz registraciju pa da ce odustat...
Pa to onda znači da ta osoba u biti i ne želi sudjelovati. Dakle, to je samo još jedan plus za registraciju za forum
za.
i kavu plaćam...

Tagovi