Želim psa!
Društvo, politika
-treba mi pas za šetnu i trčanje
ako netko ima malog psića za prodaju neka se slobodno javi ovdje!
imaš besplatno na forumu
ili otiđi u azil
ili otiđi u azil
odi covjece stvarno u azil, ti su psi zeljni i setnje i trcanja!a ima malih stenaca koliko hoces! pretpostavljam.
e kad mi neko ovako napiše želim psa za šetnju i trčanje nekako imam osječaj da će ta ogromna želja splasnuti kad ga napokon uzme, i ode čuko u azil ili na ulicu.
definitivno azil...nemora ni biti štene - iako preporučam,jer je dosta loša situacija tamo - ima ih previše pa se zaraze šire kao kuga a oni ugibaju ko male muhee
veliki psi su isto divni;evo,ja sam jednu kujicu stafordskog terijera našla na ulici,odvežena je u azil i nakon par dana sam išla obići ju...prošetala sam s njom i nakon 10 tak metara,trčala je kraj mene kao da je oduvijek samnom...
ili dok ti štene ne naraste,odeš do azila štetati / istrčavati čuke
veliki psi su isto divni;evo,ja sam jednu kujicu stafordskog terijera našla na ulici,odvežena je u azil i nakon par dana sam išla obići ju...prošetala sam s njom i nakon 10 tak metara,trčala je kraj mene kao da je oduvijek samnom...
ili dok ti štene ne naraste,odeš do azila štetati / istrčavati čuke
DaniDevito
-treba mi pas za šetnu i trčanje
jesi siguran? ako ti se više ne bude dalo šetat i trčat šta ces onda? na ulicu s njim? skontaj ti sebi još jednom razloge....zbroji i oduzmi pa onda odi u Azil..