tayllor
Ovih dana je aktuelno ljetovanje u unikomovom odmaralištu, pa me je to podsjetilo na nedavnu izjavu doležala da je broj nočenja u zoo hotelu poslovna tajna, što mi nikako nije jasno jer ako u vodovodu mogu reći koliko je vode potrošeno, ili u gpp-u koliko su putnika imali, smatram da bi to i unikom morao reći za zoo hotel jer je to isto tako gradsko poduzeće (kroz razgovor sa ljudima iz ugostiteljske branše zaključio sam da je u pitanju neka muljaža i da nemaju neki uspijeh u tom segmentu, a izvlači ih poslovanje restorana za koje ljudi sve glasnije po gradu komentiraju kako je sve lošije i lošije)! Isto tako je u gradu velika pomama za zaposlenjem u zoo hotelu jer koliko čujem konobari imaju plaće oko 5 tisuća kuna, plus prijevoz, plus lova na ruke kada su nekakvi svatovi i sl., pa kada se to sve zbroji ispadne vrlo lijepa svota o kojoj ja kao visoko obrazovan (dipl. oec.) mogu samo razmišljati, a politički i rodbinski konobari sa tri godine srednje škole mogu uživati. Nitko se nije zapitao zašto oni imaju toliko velike plaće, jer koliko znam u gradu niti jedan hotel, ugostiteljski objekat i sl. ne isplaćuje toliko velike plaće konobarima pa onda ostali privatni ugostitelji ispadaju robovlasnici, a ovi iz unikoma naše novce dijele šakom i kapom!!!
alaj ga ti mozes s r a t