U zadnjih par mjeseci sam primjetila da imam dosta problema s mjesečarenjem. Naime u pola noći se ustanem, hodam i ko zna šta, a probudim se na sasvim drugom mjestu izvan svoga kreveta i ničega se nesjećam. Inače kao djete nikada s tim nisam imala problema, pa mi je malo čudno da mi se to javlja u starijoj dobi. Prekjučer je kulminiralo kada me mama našla da izlazim na dvorište, a ja se naravno opet toga nesjećam, tako da sam sad već malo i zabrinuta zašt mi se to događa. Ima li netko možda slična iskustva i kako bi to možda mogla spriječiti?
...hvala Bogu pa sada nemam problema s time...
kao klinac sam redovno mjesečario....morali su zaključavat sve sobe.....i sakrivat ključeve....
..jednom me mama na pola ulice našla.....
..najsmiješnija anegdota mi ja kada sam sa nekih 5-6 godina mjesečario...i u pola noći sam umjesto na wc otišao u ormar i tamo se olakšao za pola litre...
i ja sam ko dijete često mjesečarila. i baš me zanima zašto do toga dolazi u bilo kojoj dobi. ajd još dok hodaš po kući ali gadno je kad netko izađe na ulicu ili prozor/balkon.
otkad sam svjesna sebe mjesecarim, to mi je postalo sasvim normalno i dio mog života, nije tako cesto ali događa se, nikada se nisam raspitivala što je uzrok tome, imam živopisne snove i pricam kao da sam budna, nije mi se još nikada ništa dogodilo loše, niti sam se udarila, ozljedila ili nešto trece....