Di sam ja to zaglavila.Kakav forum.Yebote.
Sad me već vata straj.
Forum
pumpkin
PEGYPa,yebote, vi ste svi luđaci.
Di sam ja to zaglavila.Kakav forum.Yebote.
Sad me već vata straj.
Join the club
![]()
Anica
pumpkin
ja imam isti problem sa zubima.škripim zubima. odeš li kod zubara reći će ti da je to vrlo česta pojava i da je najčešće povezana sa živcima.to ćeš spriječiti počneš li nositi udlagu što će ti vjerojatno zubar preporučiti.
I mislila sam da bi takvo nešto moglo postojati, ali kad sam pitala bivšu zubaricu odgovorila mi je kako nikada za to nije čula. Druga mi je rekla da se dosta pacijenata žalilo na takav problem, ali da ona ne zna što bi moglo biti rješenje... Gdje se može nabaviti takva udlaga?
zla_tratinčica
meni se znalo dogoditi da se kao probudim ali se nemogu micat i slabo mogu pogled mijenjati i zurim u jednu točku i nekad mi se znalo pričinit da vidim kojekakve pizdarije u sobi, jednom mi se beba neka prikazala na prozoru, grozno. i onda hocu zvat nekog i nemogu se ni derat, odvratan osjecaj.. u zadnje vrijeme mi se to rijeđe događa al opet, odvratan je osjećajinače nemam problema sa spavanjem sam to xD
zla_tratinčicameni se znalo dogoditi da se kao probudim ali se nemogu micat i slabo mogu pogled mijenjati i zurim u jednu točku i nekad mi se znalo pričinit da vidim kojekakve pizdarije u sobi, jednom mi se beba neka prikazala na prozoru, grozno. i onda hocu zvat nekog i nemogu se ni derat, odvratan osjecaj.. u zadnje vrijeme mi se to rijeđe događa al opet, odvratan je osjećaj
inače nemam problema sa spavanjem sam to xD
1step2far
Kad spavam s nekim obavezno mu stavim ruku u pidžamu, jel to tik? Nije zajebancija! Sramota me nekad bude, glavno da se prikačim nekako.
Frost
Ili su možda hrpa slika koje nemaju veze s vezom, al ih naš mozak tako interpretira da bi ih lakše mogao shvatiti?

Moira
Zar itko još spava u pidžami?!
Frost
PowerPuffSnovi su stanje podsvjesti...naše težnje ili već proživljene situacije..
Ili su možda hrpa slika koje nemaju veze s vezom, al ih naš mozak tako interpretira da bi ih lakše mogao shvatiti?