Offtopic

Forum

tempus031

evil monkey

[uklonjeno]

Znaš što, daj oladi malo! Predstavljaš se kao neka 'ljevičarka građanske provinijencije', a pritom iznosiš ovakve gadosti. Ovo je stvarno ispod svake razine pa i forumaške. Mir s tobom!

imas nekakvih problema? ili si se prepoznao u mom postu?
studenac

Jako, jako zanimljivo... tra-la-la... rekle babe na selu...
Štovana "Watergate" ili kako već..., imena (kolegice imena) znaš kako to već ide. Ime i prezime ne inicijali (ako imaš "muda") i nekakav dokaz, a ne... znaš ja sam čula rekla je Marica Jozina strina, a njoj Juliška punica Markovog zeta Milana koji je to čuo od susjedove snaje koja je tetka Ljubinom stricu Josipu, a on je brat.... itd.

Samo nastavite, možda doznamo još pikantnih detalja u slici&riječi! Sve je interesantnije...
W.M. Felt

Što se tiče razotkrivanja korupcije - nitko ne traži od forumašice da otkrije svoj identitet, nisi shvatila. Ne može se razotkrivati korupcija pisanjem po forumu. U dobroj namjeri ponovit ću da, ako nadležne institucije zakažu, a forumašica zaista ima bilo kakve dokaze korupcije, rješenje može biti samo obraćanje zainteresiranim medijima - u ovom slučaju nema boljeg od Drage Hedla. Drago Hedl zasigurno neće otkriti izvore svojih informacija, pa se forumašica Watergate nema čega plašiti.

Opet, ako od ove priče ništa ne bude, niti se objavi u medijima, preostaje nam samo jedno - nikad više ne pročitati niti jedan post forumašice Watergate, ili joj povjerovati da je na djelu svjetska zavjera s ciljem zataškavanja koruptivnih radnji županijskih dužnosnika i privatne firme, a u kojoj sudjeluju i policija, i državno odvjetništvo, i Uskok, i vrh državne vlasti, i svi mediji, itd., itd.

Felt, stižu dokazi. Izgleda da u ovom gradu jedino žene imaju muda.
rođena u Osijeku

Uvijek me fasciniraju ovakvi wannabe feminističko emancipatorski proseri.
Nemate vi muda za ništa niti u jednom području.
kopile

rođena u Osijeku

Uvijek me fasciniraju ovakvi wannabe feminističko emancipatorski proseri.
Nemate vi muda za ništa niti u jednom području.

kopile, zlato, pa cemu to?

Tagovi