Pomoć u vezi Winamp-a

Računala, znanost, tehnologija

Pomoć u vezi Winamp-a

Malo sam pregledo okolo i ne nađem. Uglavnom... Jel se mogu dodat neki shortcuti na tipke ili kombinaciju tipaka ( npr. shift + N ) na određene funkcije u winampu, tipa next track, previous track, stop, pause itd.. Nemam multimedijske tipke na tipkovnici pa bi ovo bilo korisno a nisam našao nigdje takvu opciju.
odi u opcije/preferences/global hotkeys/enable i našteluj si šta ti paše
e super hvala
Kada idem u winampu na auto tag i pritisnem ok,izbaci mi error neki i izađe i winampa. :evil: :evil:
U čemu je problem?
heart3

Kada idem u winampu na auto tag i pritisnem ok,izbaci mi error neki i izađe i winampa. :evil: :evil:
U čemu je problem?

auto tag ? a štab to trebalo radit ? nisam upoznat s funkcijom :hmm:
heart3

U čemu je problem?

Kakav error? Što piše točno?
U biti, reinstaliraj winamp, stavi najnoviju verziju i to bi trebalo riješiti problem. Ili, počni koristiti program poput Tag&Rename, gdje tagove skidaš izravno s amazona.
Preko neta prepozna izvođača i ime pjesme i sredi,da ne moraš pojedinačno za svaku pjesmu.
Pomaže kod last-a.
Ne piše ništa.Pretpostavila sam da je error,jer izađe sam automatski iz winapma čim pritisnem ok. :roll:
reinstaliraj. to bar nije problem
uspjela. :D
ah, winamp... dugo se ne družih s tim programom LOL
Frost

ah, winamp... dugo se ne družih s tim programom LOL

Nije ti dovoljno dobar? :D
Winamp sam koristio davnih dana.Meni je foobar nezamjenjiv.
tux

Inače malo kasnim za novitetima.
Svide mi se nakon godinu-dvije, tako da... :D
heart3

Nije ti dovoljno dobar? :D

Nije :)

tux

tux zna :D
ja također to nisam koristio brdooo godina... inače, glazbu sam slušao u media playeru dok sam imao M$ govno, iliti u totemu sada na linuxu. stvar je u tome dea slušam albume u kompletu i da ne skupljam piratsku glazbu. ono što mi se svidi nabavim na originalnom nosaču zvuka... samo su mi zadnjih godina cd-ovi do'izdili pa skupljam samo ploče... ugl. skinem, preslušam, obrišem
za sve ostalo tu je youtube haha

Tagovi