Dylanhahaha de kog ti lažešAjmo, brzo. Moram danas početi piti Klavax, neki antiobiotik. Ne sjećam se kada sam zadnji put pio neke lijekove, stoga tko ima kakvih iskustva vezano uz konzumaciju alkohola i tih tableta. UFO je pobogu, ne mogu da ne popijem pivo bar.
fala, kikači na rekvest.
Offtopic
Forum
Mladjo
Dylanhahaha de kog ti lažešAjmo, brzo. Moram danas početi piti Klavax, neki antiobiotik. Ne sjećam se kada sam zadnji put pio neke lijekove, stoga tko ima kakvih iskustva vezano uz konzumaciju alkohola i tih tableta. UFO je pobogu, ne mogu da ne popijem pivo bar.
fala, kikači na rekvest.
Ma samo jedno
Kak si Mladjo?
Mladjo
evo lepo znaš kako. još razmišljam oću na ufo navečer al najvjerojatnije hoću. bitno da su se svi ogrebli o akreditacije a mene ko jebe
hehe
ajde javi se ako ides, bit cemo ja i znas vec tko
Dylanpito sam ga i već me odjebo peder ali znao sam ja da ćeš mi ti pomoć jer si moja cuca. lijepo ti njima ostavi moje ime i prezime na ulazu pa da uđem ko gospodin čoekMladjo
evo lepo znaš kako. još razmišljam oću na ufo navečer al najvjerojatnije hoću. bitno da su se svi ogrebli o akreditacije a mene ko jebe
hehe
ajde javi se ako ides, bit cemo ja i znas vec tkou blizini, mozda skontamo neku i za tebe...
Re: Klavax i alkohol
DylanUFO je pobogu, ne mogu da ne popijem pivo bar.
fala, kikači na rekvest.
pij sinalco colu
daj kikača
vjerojatno je sad već kasno za savjete
indifference
neće ti ništa biti, ali alkohol umanjuje učinkovitost antibiotika. dakle, kao da ih i ne piješ...
vjerojatno je sad već kasno za savjete![]()
Bome
Mladjo
šta si pokupio picajzle cuco?
ma ne, imah neki kirurški zahvat
Dylanugrađivali ti umjetni burag ko žaku?Mladjo
ma ne, imah neki kirurški zahvat
Mladjo
Dylanugrađivali ti umjetni burag ko žaku?Mladjo
ma ne, imah neki kirurški zahvat![]()
budalo. e da imaš fejsić, znao bi