Offtopic

Forum

Re: Klavax i alkohol

Dylan

Ajmo, brzo. Moram danas početi piti Klavax, neki antiobiotik. Ne sjećam se kada sam zadnji put pio neke lijekove, stoga tko ima kakvih iskustva vezano uz konzumaciju alkohola i tih tableta. UFO je pobogu, ne mogu da ne popijem pivo bar.
fala, kikači na rekvest.

hahaha de kog ti lažeš
Mladjo

Dylan

Ajmo, brzo. Moram danas početi piti Klavax, neki antiobiotik. Ne sjećam se kada sam zadnji put pio neke lijekove, stoga tko ima kakvih iskustva vezano uz konzumaciju alkohola i tih tableta. UFO je pobogu, ne mogu da ne popijem pivo bar.
fala, kikači na rekvest.

hahaha de kog ti lažeš

Ma samo jedno :D
Kak si Mladjo?
evo lepo znaš kako. još razmišljam oću na ufo navečer al najvjerojatnije hoću. bitno da su se svi ogrebli o akreditacije a mene ko jebe
Mladjo

evo lepo znaš kako. još razmišljam oću na ufo navečer al najvjerojatnije hoću. bitno da su se svi ogrebli o akreditacije a mene ko jebe

hehe
ajde javi se ako ides, bit cemo ja i znas vec tko :D u blizini, mozda skontamo neku i za tebe...
Dylan

Mladjo

hehe
ajde javi se ako ides, bit cemo ja i znas vec tko :D u blizini, mozda skontamo neku i za tebe...

pito sam ga i već me odjebo peder ali znao sam ja da ćeš mi ti pomoć jer si moja cuca. lijepo ti njima ostavi moje ime i prezime na ulazu pa da uđem ko gospodin čoek
radio sam to 100 puta, nece ti ništ bit, sam nemoj pretjerivat

Re: Klavax i alkohol

Dylan

UFO je pobogu, ne mogu da ne popijem pivo bar.
fala, kikači na rekvest.

pij sinalco colu
daj kikača
neće ti ništa biti, ali alkohol umanjuje učinkovitost antibiotika. dakle, kao da ih i ne piješ...

vjerojatno je sad već kasno za savjete :wink:
indifference

neće ti ništa biti, ali alkohol umanjuje učinkovitost antibiotika. dakle, kao da ih i ne piješ...

vjerojatno je sad već kasno za savjete :wink:

Bome :D
droga
gadne su te spolno prenosive bolesti :(
šta si pokupio picajzle cuco?
Mladjo

ma ne, imah neki kirurški zahvat :D
Dylan

Mladjo

ugrađivali ti umjetni burag ko žaku? :)
Mladjo

Dylan

Mladjo

ugrađivali ti umjetni burag ko žaku? :)

budalo. e da imaš fejsić, znao bi :D
jebo vas fejsbać u dupe pedersko :D
Mladjo

jebo vas fejsbać u dupe pedersko :D

e kaćmo na kafu? il pivo.
e moremo al neznam kad. ajd dogovorit ćemo se nešto. eto ak bude ufa slijedeći vikend onda se vidimo tamo

Tagovi