tuxNekako mi se čini da je cijeli taj UFO organiziran bez imalo razmišljanja,volje,truda,itd.Bitno je samo da se organizira,pa makar i loše.
Oćemo AUFO!
Forum
tuxNekako mi se čini da je cijeli taj UFO organiziran bez imalo razmišljanja,volje,truda,itd.Bitno je samo da se organizira,pa makar i loše.
steamtuxNekako mi se čini da je cijeli taj UFO organiziran bez imalo razmišljanja,volje,truda,itd.Bitno je samo da se organizira,pa makar i loše.
Oćemo AUFO!
askozla_tratinčica
primjera radi, na otvorenju teatra svirali smo pred 500-600 ljudi, na UFO-u ovom garantiram da na headlinerima neće tolko ljudi bit.. prema tome sve što pričaš su gluposti i lupetanja. bez uvrede..
jel si od muke otišao oko 10 kad je u dvorištu već bilo oko 1000 ljudi?
MacaPapucharica
Dakle, koliko god ne volim pljuvati i u svemu nastojim naći nešto dobro, ovo ne zaslužuje drugo nego pljuvanje.
Baš kad sam pomislila kako to s bespla uazom do 9 nije loša stvar jer će zaista bendove onda netko i slušati i da možda ipak nije sve u lovi (naivna, znam, to mi je i u potpisu) , uspiju me uvjeriti da je to čisto sranje.
Naplatiti ulaz, ne staviti nikakav žig niti ništa i onda, ako netko iziđe, opet naplatiti ulaz???
Kao, onaje elektro stage isto spada pod UFO...i hoćeš vidjeti što ima pa se vratiti, ali ne! Nadam se samo da se tamo ne naplaćuje...Bilo bi stvarno previše.
Drugo, pivo.Lik ne zna točiti, stvara se gužva, bez veze.
Treće, WCi su kao da stoje tamo bar 5 dana, a ne 2.A o njihovoj "brojnosti" da ne pričam.
Ma, katastrofa!
O ostalim stvarima neću, jer se u te neke tehnikalije i ozvučenje ne razumijem, a stvar je ukusa jel se nekome nešto sviđa.
Trebaju mi sutra doći 2 cure iz ZG, dolaze na UFO, a meni dođe da im kažem da ne dolaze. Čisto me sramota![]()
MacaPapucharica
zanima me što će biti u slučaju kiše/oluje i tako to?
ima li tko saznanja?
darkmarkMacaPapucharica
Trebaju mi sutra doći 2 cure iz ZG, dolaze na UFO, a meni dođe da im kažem da ne dolaze. Čisto me sramota![]()
Dvije cure kažeš ?PPPPPPPPPPPPP
haha, zainteresiran?![]()
badman
ma mogu bez beda u teatar prebaciti svirke.prostor je okej.nije premal.ali ocito se toga nisu sjetili.![]()
sad bi bilo bas super da propadne ova sjajna subota.
darkmarkbadman
ma mogu bez beda u teatar prebaciti svirke.prostor je okej.nije premal.ali ocito se toga nisu sjetili.![]()
Da bas je sjajna, lije ko iz kabla, nitko nezna oce bit koncerta ili ne ,a opet ić sa autom pa pit...ajajajaja, jebem ti sikire...
badman
darkmarkbadman
Da bas je sjajna, lije ko iz kabla, nitko nezna oce bit koncerta ili ne ,a opet ić sa autom pa pit...ajajajaja, jebem ti sikire...
ono moje je bilo sarkasticno.![]()
subota je ocajna.i da opet autom van i pazit koliko popit.dosta mi je bilo kazni.haha![]()
darkmarkbadman
darkmarkbadman
ono moje je bilo sarkasticno.![]()
subota je ocajna.i da opet autom van i pazit koliko popit.dosta mi je bilo kazni.haha![]()
Ma zakljuco sam od pretumbavanja opcija po glavi ,pa nisam ni skonto da je sarkazam u pitanju...
Svebori ovakav način razmišljanja je upravo ono što će te u konačnici puno prije odvesti do "žena zmija" nego na preformans koji razbija dogme i sablažnjuje malograđane.
Svebor
i ovakav način razmišljanja je upravo ono što će te u konačnici puno prije odvesti do "žena zmija" nego na preformans koji razbija dogme i sablažnjuje malograđane.
non plus ultra
Gledam u galeriji ove slike kretena iz Let3... I sjetim se onog grafita "Folk parada, sramota nepokorenog grada". Pa ovo je sramota nepokorenog grada!!! Bune se protiv narodnjaka a nemaju ništa protiv toga da im djeca, a i oni sami, gledaju kako ovi debili prde na bini ili sviraju polugoli sa brnjicama na spolovilima. Stvaro vas ne razumijem!?!?!?
kenediMislim da je nedopustivo ponašanje organizatora glede ulaza, ako sam platio kartu mogu se šetati van i nazad koliko hoću. Toliku pomamu za zaradom nisam dugo vidio, trebalo bi im se ukinuti sponzorstvo Ministarstva i Grada! Samo žele zaraditi, a ne promovirati bendove. Grrrrrrr.
Sveborovo zvuči kao da likuješ nad tuđom "sposobnosti" i nesrećom...