Offtopic

Forum

fuldstændigamok

Ako je savršena, neće te napasti.

Nego ti moraš nju ili...
O prijatelju vidim ja nisi ti ratnik! :D
pavijan@važno da je butra srednju završila
aloooooo

a i valjala je ;)
pavijan

little_bee

mila17

moja prijateljica je kukala da je solo, a cura je stvarno zakon, zavrsila je srednju, radila, iz dobre je obitelji, odlicno kuha, ima obvezu pospremat i ja ju upoznala s kolegom s faksa - danas su roditelji dvoje djece... ona je valjala i kabuuum

ma to bi i ja ženila, najvaznje da odlicno kuha i ima obavezu pospremati.

ima obvezu pospremat?!?! wtf? šta je ovo patrijarhat srednjeg vijeka... i da iz dobre je obitelji... kao da gledaš pedigre psa, a ne djevojku...

moj quote je bio sarkazam na boldano gore. ja ne mogu vjerovati da je to neka žena napisala. svaka čast
lavic

ovo sto si ti navela je jedan od normalnijih prijedloga i vjerovato bi ga prihvatio dobar dio muskaraca, ali zena ... cisto sumnjam... :wink:

Upravo tako.
:koka: =žene
:bravo: :bravo: :bravo:
lavic@svaka prava žena mora imati ljubavnika LOL

btw ti jadnici s kojima žeMske ostanu trudne, jelte, znaju što rade kad rade i koje su posljedice

čuj ako ti hm hm žensku, ona ostane trudna, e nema puj pik ne važi, jer ona nije san snova, znao si to i prije :)
kopile

Upravo tako.
:koka: =žene
:bravo: :bravo: :bravo:

muškarac s bmw-om
@Misstake :koka: :haha:
LOL
bit će offtopica :horse :horse
kopile :naughty: :haha:
MissTake

lavic@svaka prava žena mora imati ljubavnika LOL

btw ti jadnici s kojima žeMske ostanu trudne, jelte, znaju što rade kad rade i koje su posljedice

čuj ako ti hm hm žensku, ona ostane trudna, e nema puj pik ne važi, jer ona nije san snova, znao si to i prije :)

:roll: pretpostavljam da i ti imas bar dva... :roll: :roll: :roll:

a na ovo drugo :roll: :roll: :roll:
MissTake

muškarac s bmw-om

fali mu jos samo sladoled :lol: :lol: :lol:

Tagovi