sexy shop
Međuljudski odnosi - Razgovori ugodni
CatCloe
može li mi netko napisati gdje se nalazi sexy shop u donjem gradu? znam samo za onaj u ipk centru u ulici republike i tamo je ponuda prilično jadna... prosvijetlite me![]()
eeee najbolje da ću ti to reći..
..SVAŠTA...

Re: sexy shop
ako još nekoga zanima, samo pokraj Dome nastavite ravno, stotinjak metara prema Dravi, na lijevoj strani je. radi od 11 do 19
No, iza njega stoji parkiran kombi na kom velikim slovima piše "SEX SHOP", a na krovu kombija, cijelom duljinom stoji oooogroooomniiii..... što da napišem, da bude pristojno.... pišo???
Toliko o diskretnoj dostavi
ozanaE, a jel' imaju kabinu za isprobavanje?
A ti bi kupila neki koji je otvoren/isproban?!
Kad smo vec kod toga, tko garantira da se takve stvari ne dogadjaju?! Ne znam dolaze li zapakirani u zavarene vrecice, ali i ako dolaze, nije tesko rucno prepakirati. Ako nema vrecice, onda ni ne znas je li je uopce i trebalo biti?!
Tako vam i treba kad se pored toliko pitona po gradu vi igrate plasticnim igrackama! ;-)
Leteci mungos
[Tako vam i treba kad se pored toliko pitona po gradu vi igrate plasticnim igrackama! ;-)
[/quote:13af1c31a8]
A što ćeš, dragi, kad pitoni umjesto da se bace na posao, radije poklanjaju igračkice
ozanaA što ćeš, dragi, kad pitoni umjesto da se bace na posao, radije poklanjaju igračkice
Ocito si u krivom ZOO...
Leteci mungos
ozanaA što ćeš, dragi, kad pitoni umjesto da se bace na posao, radije poklanjaju igračkice
Ocito si u krivom ZOO...![]()
(i neće mi biti neugodno)
ozana
![]()
Vidjela sam neku karikaturu, baš o diskretnoj dostavi vibratora. Stoji žena ispred kuće, dostavljač joj uručuje lijepo umotanu kutijicu, ona crveni, a on govori nešto u stilu - nema vam što biti neugodno, nitko ne vidi što je u kutiji.
No, iza njega stoji parkiran kombi na kom velikim slovima piše "SEX SHOP", a na krovu kombija, cijelom duljinom stoji oooogroooomniiii..... što da napišem, da bude pristojno.... pišo???ops:">
ops:">
Toliko o diskretnoj dostavi![]()
Kad smo već kod toga, neki dan vidim u Donjem gradu auto, na zadnjem vjetrobranskom staklu (kaže li se to tako?) piše nešto kao sex shop i diskretna dostava... i baš sam pomislila kako je diskretna kad svi vide kad ti pred kuću dođe takav auto?
Meni nije neugodno, ja bih i sama otišla nešto kupiti.
što bih, npr. u takvom shopu uopće mogao (trebao) kupiti?
mislim, ne pada mi na pamet ništa osim sexy donjeg rublja koje mogu kupiti i na drugim mjestima...
AnastazijaIskreno, ne znam... Nisam još nikad bila ni u jednom sexy shopu pa ne znam što nude.
kad pogledaš, ako uočiš kavu, javi...

deer_hunterajme majko, gazda, jel ti uopće spavaš od tolke kave???
ne.
gazda777
kad pogledaš, ako uočiš kavu, javi...![]()
A što ćeš do onda?
Anastazijagazda777
kad pogledaš, ako uočiš kavu, javi...![]()
A što ćeš do onda?Požurit ću se pogledati pa ti javim.
što ću? trpit i čekati....muška sudbina...
LuigyAjmo svi u sexy shop! ili u ZOO!
jel na kavu?