Mirko pizda?

Kultura, zabava, sport, hobby

Mirko pizda?

vaši dojmovi nakon 2 puta prstom u oko i zajeba na UFC-om?

http://www.net.hr/sport/page/2009/06/10/1352006.html?pos=n0
Čekat ćemo službenu Mirkovu izjavu.
Ma Mirko....misli da je Boga uvatio za muda.
Sve više Hrvata tako misli.
ma nije ga namjerno piknuo u oko...
mogao ga je dokrajciti i prije kada je i,mao onu seriju udaraca i kada se al turk poceo povlaciti, i onda je pao u parter...

Re: Mirko pizda?

- sačekati Mirkovu službenu izjavu (ono na aerodromu je bilo nabrzaka)
- ako će imati u Dreamu još 3 borbe do kraja godine, a Mirko već ima dosta godina - ne vidim zašto ne bi otišao kad mu ionako za eventualni povratak na vrh nije ostalo previše vremena.
sto se tice oka uvjeren sam da je bilo slucajno uostalom sudac je bio odma pored

sto se tice dreama, jbg svodi se ko ce dat vise para :)
po meni je ispo pizda što nije signalizirao sucu da prekine borbu i da se ovome ukaže liječnička pomoć. znam da je to ultimate fight i znam da se tu sve slabosti protivnika koriste i da je to šora dok jedan maltene ne umre ali znao je i sam krokopa da se ovaj nije uhvatio za glavu zbog nekog udarca dok to sudac nije mogao znati.
Mladjo

po meni je ispo pizda što nije signalizirao sucu da prekine borbu i da se ovome ukaže liječnička pomoć. znam da je to ultimate fight i znam da se tu sve slabosti protivnika koriste i da je to šora dok jedan maltene ne umre ali znao je i sam krokopa da se ovaj nije uhvatio za glavu zbog nekog udarca dok to sudac nije mogao znati.

word.
ma ko prstom u g....

Re: Mirko pizda?

Seljačina2

Ono s prstom nije bilo u redo od njega, moguće da je slučajno nesvjesno išao otvorenom rukom - nemožemo ga za to kriviti. Ali kad je već gurno prste u oči NIJE trebao nastaviti borbu, trebao se odmaknuti.

E sad ona tri zamaha poslije pikanja u oči dokazuje kakva je seljačina i da je njegova karijera gotova. Od 3 zamaha ni jedan ga nije ni dotakao. Kakva sramota ( refleksi i preciznost kao u mrtva konja ).

Neznam dali ste gledali na TV unazad par dana repartažu u njegovoj kući. Oni njegovi odgovori, ponašanje i javno laganje mi se još više zgadilo.

Mirko - tebe treba tući svaki dan kao što ti tučeš druge.
Mladjo

A mi smo komentatori vrli stručnjaci za borilačke vještine.
vjivance

Mladjo

A mi smo komentatori vrli stručnjaci za borilačke vještine.

ne razumijem
Pa kad uđeš u ring dobiješ par udaraca u predio između nogu odnosno (genitalije) ali nije ni bitno što ni kako ne razumiješ.
vjivance

Pa kad uđeš u ring dobiješ par udaraca u predio između nogu odnosno (genitalije) ali nije ni bitno što ni kako ne razumiješ.

jel tebi hrvatski materinji jezik?
Mladjo

vjivance

Ma jok, ti si Hrvatska hodajuća gramatika
vjivance

Mladjo

vjivance

Ma jok, ti si Hrvatska hodajuća gramatika

hrvatska se u ovom slučaju piše malim slovom :wink:
A ja ne vidim u čemu je problem. Imao je ugovor na jednu borbu, tu borbu je odradio, ugovor je odrađen i on je slobodan otići gdje god on hoće. A to što direktor i predsjednik UFC-a sada nešto tamo kukaju je njihov problem. Da su oni htjeli Mirka na više borbi onda bi mu i dali ugovor odmah na više borbi a ne na jednu. Amen...
ahahah Mladjo, OWNED :lol:

Tagovi