Offtopic

Forum

a na cemu ste vi koji ste glasali za njega, sad ce napuniti blagajnu eurima iz Hercegbosne kad Glavonja stane donirati, izvuci ce i ono sto nema, znaci jos veci dug naravno
Na ovakav nacin, promjeni nick u OsijekPokoreniGrad
OsijekNepokoreniGrad

Mi u Osijeku imamo 55 milijuna dobrih razloga zašto smo srušili Đapića.

he,he, napravit ćete vi još 55 milijuna dobrih razloga da sj...ete i ovu dvojicu. Održavanje Duha iz čarobne svjetiljke - košta...
OOOOOOOOOOOOOO Sharon, dobra ti ova sa odrzavanjem duha iz carobne svjetiljke
Omnia

Na ovakav nacin, promjeni nick u OsijekPokoreniGrad

Još jedan prijedlog:
Osijek_LjubuškiNaDravi
Ti si danas baš raspoložena za zahebanciju :)
TataMata

OsijekNepokoreniGrad

Mi u Osijeku imamo 55 milijuna dobrih razloga zašto smo srušili Đapića.

Alo, to je gotova stvar...ajmo radit...provjeri kolika su nenaplaćena potraživanja...

Momak, nema isprike, zajebali ste posao.
Sad je red da se vidi: gdje je lova!

Vaš šef se pomirio s porazom, čak je iznenađujuće smireno, i moram priznati kulturno izgledao jučer.
Savjetujem vam da se i vi malo smirite.

Peace!
OsijekNepokoreniGrad

Ja ovo shvaćam sasvim ozbiljno... Kad Tony kaže: stani - onda stani jer s ovima koji su došli - nema zahebancije/demokracije... Nikad ne znaš što te u mračnim uličicama foruma (a i naselja)čeka...
Zato: ja odoh. Imam posla.
A tko je tvoj sef, gdje je sada, UTEKO HEHEHE
...super su vam argumenti....navedene brojke su činjenično stanje....lako se da zbrojiti, iako puno nula dugovi imaju.....
Sharon

OsijekNepokoreniGrad

Ja ovo shvaćam sasvim ozbiljno... Kad Tony kaže: stani - onda stani jer s ovima koji su došli - nema zahebancije/demokracije... Nikad ne znaš što te u mračnim uličicama foruma (a i naselja)čeka...
Zato: ja odoh. Imam posla.

O uvjetima primirja možemo razgovarati, ali na kulturan i civiliziran način, a ne prijetnjama...vidiš da se uplašila..grubijanu jedan..

Tagovi