Offtopic

Forum

zlusch svatko ima pravo na svoje misjenje..to sto sam nova i sto tek ucim tu sve..neznaci da moras po*******t druge...ohladi se
meidenica_os

zlusch svatko ima pravo na svoje misjenje..to sto sam nova i sto tek ucim tu sve..neznaci da moras po*******t druge...ohladi se

Meidenica, sunce malo.... dobrodošla na poziciju broj 28! :D
dobro..molim te ljepo da me maknes iz svoga potpisa..neodgovara mi..
a zašto tebe muči njegov potpis,pa njega ima kako bi navlačio pčele na med.Mene čist zabole potpis...
sollo

a zašto tebe muči njegov potpis,pa njega ima kako bi navlačio pčele na med.Mene čist zabole potpis...

stavio me bez razloga i upala sam mu na foru..joooj XD :shifty: a neka si ga ostavi ako hoce biti sretan i ako mu to toliko znaci.. :zijev:
jebeš mi sve....pa to je presmješno!
zlusch

meidenica_os

LOL
i moje iskrene čestitke primi
hehe, svaki put se lijepo nasmijem kad netko nasjedne ...iako, nije mi bilo smijesno kad sam ja prvi put nasjeo na tu foru... :)
zeros

hehe, svaki put se lijepo nasmijem kad netko nasjedne ...iako, nije mi bilo smijesno kad sam ja prvi put nasjeo na tu foru... :)

jos uvijek mu stoji XD moje ime.. ccc al dobro :D necu vise nasjedat :D sad ih je preko 30 :D
nake_rado

zlusch

meidenica_os

LOL
i moje iskrene čestitke primi

nece mi se ovo vise desit :)
lijepo lijepo, u 7 mjeseci sa broja 28 se pomaklo na 36 LOL
kakva su to sranja
moj nick je u potpisu
MissTake

kakva su to sranja
moj nick je u potpisu

ma neka glupa :D

Tagovi