DigiTV
Društvo, politika
Uskoro stiže puno jači i bolji Total TV.
cane
po čemu je bolji i jači? isti k****, samo što su umjesto naših programa srpski...
gum099
cane
po čemu je bolji i jači? isti k****, samo što su umjesto naših programa srpski...
Pa bolji je po mnogo čemu. Pitaj malo bilo kojeg card shareara.
cane
gum099
cane
Pa bolji je po mnogo čemu. Pitaj malo bilo kojeg card shareara.
neznam ni jednog CS dilera pa pitam tebe, po čemu je bolji?
caneDigi se navodno više ne prodaje u Hrvatskoj.
ima li kakvih info. tko ce preuzeti Digi korisnike? Pa nece valjda samo tako propasti?
lavicja sam si narucio iskon.tv ba me zanima na sta ce to cudo liciti i koliko cu cekati da mi donesu to
uzeo si na UO
a tek je izašao proizvod
kontam da ćeš malo više puta vrtiti 0800 1000
MissTake
lavicja sam si narucio iskon.tv ba me zanima na sta ce to cudo liciti i koliko cu cekati da mi donesu to
uzeo si na UO
a tek je izašao proizvod
kontam da ćeš malo više puta vrtiti 0800 1000
ne mora znaciti, iskon je sestrinska firma t-coma, koristi njihovu infrastrukturu....dakle ne vidim razlog zasto ne bi radilo
a ovo s iskonom mi se ne sviđa zato što sam i ja razmišljala uzeti, a iskon nema probni period kao t-com, nego odmah dobiješ ugovornu obavezu na 18mj
dakle,a ko to šteka ti 18mj moraš njima plaćati 200kn ili platiti penale za raskid ugovora
za proizvod koji je novi na tržištu to je prevelik rizik
čim uvedu neki probni period, uzimam
Re: DigiTV
ScacchiUbija me Digi pa me zanima da li se to događa samo meni ili je to raširena pojava. Dakle, ostao sam bez signala i prijavio to 9.5. U međuvremenu sam još 4 puta nazivao i raspitivao se gdje su serviseri, ali osim ljubaznog prijema i "zapisivanja" moje pritužbe, baš ništa se nije desilo (osim što mi je stigao račun). Danas je 16 dana kako ih nema !!! Dešava li se to i drugima ?
Kako sam čula od ljudi s kojima radim navodno da Digi kad ti istekne ugovor ukida signal (ili kako već)dok ne potpišeš novi,a što se tiče ažurnosti jednoj kolegici su kao i tebi uredno zaprimali pritužbe dok se jednog dana nije javio neko pametan i rekao joj da mora popisati novi ugovor kako bi i dalje mogla nesmetano koristiti njihove usluge