Offtopic

Forum

OsijekNepokoreniGrad

anakonda

...osobno mislim da je Bubalo zaslužio priliku da pokaže što on zna, odnosno što je kao župan naučio....jer, za razliku od rashoda koji je Grad napravio, županija je pod Bubalovom palicom napravila dosta toga na financijskom planu...u pozitivnom smislu....

Neki dan je izjavio da se proračun županije puni puno bolje od očekivanoga.
Pohvalno.

a šta je s poticajima?
OsijekNepokoreniGrad

Naravno da Glavaš stoji iza svega, kad nemaš drugih argumenata protiv Bubala, Ivana i Danijele.
Inače, ja dvoranu smatram HDSSB-ovom pobjedom jer su unatoč porazu na izborima uspjeli ishoditi da ju dobijemo besplatno.

Inače, nemogu zamisliti u kojoj je sada drami Đapić kada zna da mu se sprema kompletna revizija poslovanja grada Osijeka. Sve će izaći na vidjelo.
Upravo zato očekujem izuzetno grubu kampanju s njegove strane.

nevjerovatno kakve krive informacije imaš, presmješno hahaha
To su istiniti argumenti. Tvoje hahaha samo govori o tome kako pojma nemaš o čemu pričaš.
OsijekNepokoreniGrad

spremačica

OsijekNepokoreniGrad

I ono što je najbitnije - SVAKI projekat koji je započet, probijeni su rokovi (pozdrav od Tone Papića), uz svaki projekat vezane su nevjerovatne afere.

uuuuuuuu samo serite protiv Toneta, Lovokovićka je imala tolko projekata i neznam ti ja čega da nemoš ništ reć za nju, a uz svaki projekt su vezane neistinite afere koje je plasirao HDSSB

Opala, niste tako govorili o njoj kada je bila HDZ-ova POVJERENICA, svi ste ju htjeli za gradonačelnicu.

Inače, ne zovu mene po gradu Tone KasneMiRokovi - Papić

ma daj molimte krivo vam je što je tone sve odradio, hahah

PORUČUJEM SVIM PAMETNIMA U OVOME GRADU BOLJE JE BITI JEDAN DAN VUK NEGO 4 GODINE OVCA, A LJUDI NEKA ODLUČE, u gradu se puno toga odradilo, a za županiju neznam
Ne, ne, u gradu se puno toga ukralo, a za županiju ne znam.
Uostalom, rezultati izbora dovoljno govore sami za sebe.
spremačica

OsijekNepokoreniGrad

anakonda

...osobno mislim da je Bubalo zaslužio priliku da pokaže što on zna, odnosno što je kao župan naučio....jer, za razliku od rashoda koji je Grad napravio, županija je pod Bubalovom palicom napravila dosta toga na financijskom planu...u pozitivnom smislu....

Neki dan je izjavio da se proračun županije puni puno bolje od očekivanoga.
Pohvalno.

a šta je s poticajima?

...šta s poticajima????...oni inače padaju s neba???????????.....eu unija inače samo pokuca na vrata i kaže eo vam malo poticaja??????....
...mislim, ne kužim tvoju poantu?
pa da Glavaš je pokro tuđe živote, uništio ljudima egzistenciju dobro si to rekao ,
spremačica

pa da Glavaš je pokro tuđe živote, uništio ljudima egzistenciju dobro si to rekao ,

Smiri se, sve je osigurano.
OsijekNepokoreniGrad

spremačica

Smiri se, sve je osigurano.

najgore od svega je ta nepravda
Ne, djevojko, nepravda je bila kada je debeli sa 5000 glasova postao gradonačelnik i počeo se ponašati kao da je direktor svemira.
Sada je tomu došao kraj.
OsijekNepokoreniGrad

Ne, djevojko, nepravda je bila kada je debeli sa 5000 glasova postao gradonačelnik i počeo se ponašati kao da je direktor svemira.
Sada je tomu došao kraj.

pa da ja obična spremačica nesmijem imat svoje mišljenje, evo ga tipičan
spremačica

OsijekNepokoreniGrad

Sada je tomu došao kraj.

ti govoris da je tako, a ne da ti mislis da je tako

to nije misljenje, to je iznosenje po tebi cinjenica ;)
maddox_rumble

spremačica

OsijekNepokoreniGrad

Sada je tomu došao kraj.

ti govoris da je tako, a ne da ti mislis da je tako

to nije misljenje, to je iznosenje po tebi cinjenica ;)

to je moje mišljenje
OsijekNepokoreniGrad

U gradu se puno toga ukralo?? Da, ali pitam se od strane koga...Kolika je ono Glavaševa imovina koju je stekao "zasluženim radom"?
mikka

OsijekNepokoreniGrad

U gradu se puno toga ukralo?? Da, ali pitam se od strane koga...Kolika je ono Glavaševa imovina koju je stekao "zasluženim radom"?

Pardon, koju je stekao zasluženo "radom"... lapsus
Otvaram internu kladionicu: koji će tandem prije završiti u zatvoru na neodređeno: Marković i Đapić ili Matković i Doležal?
Ne znam tko može toliko braniti Glavaša koji se pokupio i otišao u drugu državu.Stvarno mu je stalo do njegovih ljudi,nemam riječi!Tim činom je puno toga dokazao,bar po mome.
hengl

Otvaram internu kladionicu: koji će tandem prije završiti u zatvoru na neodređeno: Marković i Đapić ili Matković i Doležal?

NIJEDAN

Tagovi