...osobno mislim da je Bubalo zaslužio priliku da pokaže što on zna, odnosno što je kao župan naučio....jer, za razliku od rashoda koji je Grad napravio, županija je pod Bubalovom palicom napravila dosta toga na financijskom planu...u pozitivnom smislu....
Neki dan je izjavio da se proračun županije puni puno bolje od očekivanoga.
Pohvalno.
Naravno da Glavaš stoji iza svega, kad nemaš drugih argumenata protiv Bubala, Ivana i Danijele.
Inače, ja dvoranu smatram HDSSB-ovom pobjedom jer su unatoč porazu na izborima uspjeli ishoditi da ju dobijemo besplatno.
Inače, nemogu zamisliti u kojoj je sada drami Đapić kada zna da mu se sprema kompletna revizija poslovanja grada Osijeka. Sve će izaći na vidjelo.
Upravo zato očekujem izuzetno grubu kampanju s njegove strane.
nevjerovatno kakve krive informacije imaš, presmješno hahaha
I ono što je najbitnije - SVAKI projekat koji je započet, probijeni su rokovi (pozdrav od Tone Papića), uz svaki projekat vezane su nevjerovatne afere.
uuuuuuuu samo serite protiv Toneta, Lovokovićka je imala tolko projekata i neznam ti ja čega da nemoš ništ reć za nju, a uz svaki projekt su vezane neistinite afere koje je plasirao HDSSB
Opala, niste tako govorili o njoj kada je bila HDZ-ova POVJERENICA, svi ste ju htjeli za gradonačelnicu.
Inače, ne zovu mene po gradu Tone KasneMiRokovi - Papić
ma daj molimte krivo vam je što je tone sve odradio, hahah
PORUČUJEM SVIM PAMETNIMA U OVOME GRADU BOLJE JE BITI JEDAN DAN VUK NEGO 4 GODINE OVCA, A LJUDI NEKA ODLUČE, u gradu se puno toga odradilo, a za županiju neznam
...osobno mislim da je Bubalo zaslužio priliku da pokaže što on zna, odnosno što je kao župan naučio....jer, za razliku od rashoda koji je Grad napravio, županija je pod Bubalovom palicom napravila dosta toga na financijskom planu...u pozitivnom smislu....
Neki dan je izjavio da se proračun županije puni puno bolje od očekivanoga.
Pohvalno.
a šta je s poticajima?
...šta s poticajima????...oni inače padaju s neba???????????.....eu unija inače samo pokuca na vrata i kaže eo vam malo poticaja??????....
...mislim, ne kužim tvoju poantu?
Ne, djevojko, nepravda je bila kada je debeli sa 5000 glasova postao gradonačelnik i počeo se ponašati kao da je direktor svemira.
Sada je tomu došao kraj.
Ne, djevojko, nepravda je bila kada je debeli sa 5000 glasova postao gradonačelnik i počeo se ponašati kao da je direktor svemira.
Sada je tomu došao kraj.
pa da ja obična spremačica nesmijem imat svoje mišljenje, evo ga tipičan
Sada je tomu došao kraj.
ti govoris da je tako, a ne da ti mislis da je tako
to nije misljenje, to je iznosenje po tebi cinjenica
Sada je tomu došao kraj.
ti govoris da je tako, a ne da ti mislis da je tako
to nije misljenje, to je iznosenje po tebi cinjenica
Ne znam tko može toliko braniti Glavaša koji se pokupio i otišao u drugu državu.Stvarno mu je stalo do njegovih ljudi,nemam riječi!Tim činom je puno toga dokazao,bar po mome.