Načula sam nešto, danas, o FM Parfemima, pa me zanimaju vaša iskustva s istim.
Htjela bih nešto naručiti od njih, a opet bojim se da se ne uvalim u neko sivo tržište i navučem si probleme na vrat.
FM Parfemi
Društvo, politika
Imam ja jedan FM, legica mi ga nedavno poklonila, naime radi se o Naomagic parfemu i super je, stvarno sam zadovoljna. Koliko znam ona redovno kupuje njihove parfeme preko nekog čovjeka i nikad nije bilo nikakvih problema. Definitivno su mi bolji nego oni u refanu jer dosta su jaki i stvarno kad se namirisim osjetim ga cijelu noć i dan poslije.
Čula sam i za one s feromonima, ali neznam dali stvarno djeluju za ono što su namjenjeni.
Čula sam i za one s feromonima, ali neznam dali stvarno djeluju za ono što su namjenjeni.
evo ima i moj brat Hugo Boss od FM-a i doslovno ostzane oblak mirisa nakon sto prodje pokraj.
moze bit da opet to zavisi od parfema do parfema i koze pojedinca.
sta se tice sivog trzista, neces sa time imat probleme jer oni imaju "kvalitetnije kopije" parfema kao i Refan (po misljenju vecine ipak jaci od Refanovih, ja osobno ih nisam isprobala) te svoje suradnike isto kao i Oriflame i Avon npr.
moze bit da opet to zavisi od parfema do parfema i koze pojedinca.
sta se tice sivog trzista, neces sa time imat probleme jer oni imaju "kvalitetnije kopije" parfema kao i Refan (po misljenju vecine ipak jaci od Refanovih, ja osobno ih nisam isprobala) te svoje suradnike isto kao i Oriflame i Avon npr.
baš sam naručila da vidim kakvi su
neki dan je kolegica stavila armani code i cijelu noć se osjetio, a miris je bio identičan originalu... jedva čekam da dođe moj

neki dan je kolegica stavila armani code i cijelu noć se osjetio, a miris je bio identičan originalu... jedva čekam da dođe moj
kupila, probala, dobila osip, bacila u kantu
jel' inače dobivaš osip od parfema ili ?
MissTakejel' inače dobivaš osip od parfema ili ?
ne dobivam. probala sam se testirat baš s tim i svaki put me svrbilo i bilo crveno. imam osjetljivu kožu koja je indikator ima li u nečemu sranja ili nema
kupila sam Gil Sander, pa eto da znate ... iako se legice ne žale...
ja za sada nisam čula ništa loše
uzela bih dior i chanel
uzela bih dior i chanel
MissTakeja za sada nisam čula ništa loše
uzela bih dior i chanel
Jesi isprobala FM parfeme?
Ako te nešto zanima ili ako bi htjela testirati testere...slobodno se javi. Parfemi su usitinu vrhunski .
imam legicu dilera fm parfema
kupila sam 1 i zadovoljna sam
nadam se da će uskoro doći i bulgari u ponudu pa d apošnjofkam
kupila sam 1 i zadovoljna sam
nadam se da će uskoro doći i bulgari u ponudu pa d apošnjofkam
Ovih dana bi trebali stiči novi parfemi
... pa se i ja iskreno nadam da će biti nešto od bvlgaria.
Za sve zainteresirane..narudžba parfema ide 16.07. stižu odmah drugi dan.
Stigli su novi parfemi...
Popis šaljem na zahtjev, a iduća narudžba ide 31.08.!
Popis šaljem na zahtjev, a iduća narudžba ide 31.08.!
Obavijest!
Narudžba ide 17.09.!
LP
Narudžba ide 17.09.!
LP
Jel ima na popisu Ceriutti 1881 ?!
oksus
Jel ima na popisu Ceriutti 1881 ?!
Nemam taj..ali imam Cerutti 1881 / Lumieres d'ete - ženski i - Cerruti / Cerruti Pour Homme- muški

heey gdje se mogu kupiti ti parfemi i koliko dodju,,nisam iz osijeka pa zato pitam??!!
mare26
heey gdje se mogu kupiti ti parfemi i koliko dodju,,nisam iz osijeka pa zato pitam??!!
Možeš naručiti kod mene....javi mi se na pm...i sve se dogovorimo... cijene su 30ml-103kn, 50ml-145kn
Re: FM Parfemi
Jel ima kakvih božićnih sniženja
:">
Re: FM Parfemi
PogaJel ima kakvih božićnih sniženja
:">
Ima.....javi mi se na pm pa ti pošaljem na mail....
Sniženje FM parfema u rujnu...detalji u inbox...
Narudžba ide u srijedu (15.09.) i stiže odmah drugi dan
Narudžba ide u srijedu (15.09.) i stiže odmah drugi dan
Akcija svih klasičnih parfema za žene i muškarce...detalji u inbox. Narudžba ide 13.01. 2011.
Velika akcija parfema i setova....detalji u inbox!!!
Narudžba ide 16.02.
Narudžba ide 16.02.
A ima li sad kakva akcija? 
Naravno da ima
Detalji o "akcija u prosincu" u inbox!