Offtopic

Forum

mimin

vidim da ti nitko ne odgovara, a skoro su prošla 24 sata od tvoga nazovimo članka. ja mislim da ti to sve govori.svaki daljni komentar je suvišan!

Trole jedan.
Uglavnom mogla bi i ti raditi kao kolumnist na 031, što bi bilo i fer, neka se čuje i glas s desna....ajmo nandino ugovor za Sharon....članak ti je odličan...
Ako je on trol, onda si ti "Međed" jer odgovor ti je na razini neandretalca!
Frost

mimin

vidim da ti nitko ne odgovara, a skoro su prošla 24 sata od tvoga nazovimo članka. ja mislim da ti to sve govori.svaki daljni komentar je suvišan!

Trole jedan.

Bubalo je ok. Bolje mu je da bude župan, al što bi onda radio doktor ego Š.
Vrdoljak mi je tu čudno izniknuo.
TataMata

Uglavnom mogla bi i ti raditi kao kolumnist na 031, što bi bilo i fer, neka se čuje i glas s desna....ajmo nandino ugovor za Sharon....članak ti je odličan...

a koji je to glas s lijeva??? ja ga do sada nisam ni vidio ni pročitao

Uoči izbora

Jeste li čitali Jergovića?

http://www.jutarnji.hr/komentari/kolumne/clanak/art-2009,4,28,jergovic_kolumna,161102.jl

8)
...uf, mislim da imaš ovu temu već otvorenu....al ne da mi se tražit link sad :-)
Sharon

Drago mi je što ima likova koji štopaju vrijeme, to sam propustila napraviti... Još jednom: hvala.

meni je žao što ima likova poput tebe koji ne vide da su dosadili s jednom te istom tematikom, a to je veličanje hsp-a i pljuvanje hdssb-a.mislim da su ovdje svi dovoljno pametni da znaju za koga će glasovati, ti im sigurno nećeš promjeniti mišljenje pisajuči kojekakve članke.prihvačam zahvalu, stvarno mi je bilo žao što se niko nije zanimao za tvoju temicu,komentari o,ha,ha.vidiš da sam pokrenio lavinu.
Frost

mimin

Trole jedan.

ako ne znaš pametno kontrirati onda mi se ni ne obračaj ...... jedan, .... jedan, ........ jedan, .......... jedan itd, itd, itd
koliko grad na benču može dignut ?

Tagovi