mimin
vidim da ti nitko ne odgovara, a skoro su prošla 24 sata od tvoga nazovimo članka. ja mislim da ti to sve govori.svaki daljni komentar je suvišan!
Trole jedan.
Forum
mimin
vidim da ti nitko ne odgovara, a skoro su prošla 24 sata od tvoga nazovimo članka. ja mislim da ti to sve govori.svaki daljni komentar je suvišan!
Frost
mimin
Trole jedan.
TataMata
Uglavnom mogla bi i ti raditi kao kolumnist na 031, što bi bilo i fer, neka se čuje i glas s desna....ajmo nandino ugovor za Sharon....članak ti je odličan...
Sharonmeni je žao što ima likova poput tebe koji ne vide da su dosadili s jednom te istom tematikom, a to je veličanje hsp-a i pljuvanje hdssb-a.mislim da su ovdje svi dovoljno pametni da znaju za koga će glasovati, ti im sigurno nećeš promjeniti mišljenje pisajuči kojekakve članke.prihvačam zahvalu, stvarno mi je bilo žao što se niko nije zanimao za tvoju temicu,komentari o,ha,ha.vidiš da sam pokrenio lavinu.
Drago mi je što ima likova koji štopaju vrijeme, to sam propustila napraviti... Još jednom: hvala.
Frostako ne znaš pametno kontrirati onda mi se ni ne obračaj ...... jedan, .... jedan, ........ jedan, .......... jedan itd, itd, itd
mimin
Trole jedan.