avantgardezla_tratinčicaDelfinzla_tranticica samo hoce reci da Borbas nije otac hip-hop scene u Osijeku i tocka. on to i nije.
hip-hop je poceo jako davno u feniksu jos prije 12-13 god mozda i vise u dvorani u svacicevoj, onda su bili jako dugo u klubu mladih bilo je tu razdvajanja pa su se okupili istomisljenici oko Zapera i otvorili muvement to sad traje 3 godine.
MissConcempion ti znas bolje povijest ja sam ipak u drugoj vrsti plesa.![]()
Najteze je postici uspijeh u svom gradu pred svojom publikom, ni nama nije lako.
Samo tako nastavite.
vidiš da mu se mora crtat ;D ;D
Mogao bi ti malo ne biti bezobrazan!? :think:
Nisi bas obdaren nekim pretjeranim intelektom stoga procitaj da sam se u neku ruku slozio s tvojim postovima. I umjesto sto po 34 puta procitas ono sto si ti napisao, daj si oduska i koju minutu pa procitaj pazljivo sta pisu drugi.
ti ćeš nekom pričati o intelektu????? o bože sačuvaj. svaka tvoja riječ na ovom forumu je ništa drugo nego pametovanje o svemu, koje god da se teme uhvatiš, prepotentno pametovanje. i ti si prvi uhvatio se za moje riječi i počeo srati i sad kad si vidio da sam bio u pravu kao "ja sam malo zezao tratinčicu".. okani me se.