PS3 igre

Računala, znanost, tehnologija

PS3 igre

sve piše u postu. Evo ja igram Fifa 2009, Midnight Club LA
Nemam ja, ali sam igrao kod bratića.
Fifa 09, za to mogu samo reć nije PES :) Je to nešto kao dobro ali nije to to ipak. PES je PES.
OI Peking sviđa mi se kako je napravljeno, ima par stvari koje su se mogle bolje napraviti ali sve u svemu skoro pa odlično.
Virtua Tennis (3 čini mi se) - Odlično, ali igrao sam samo multiplayer. Po ocjeni bolje od OI.
Evo prije 10 minuta zavrsio Terminator:Salvation...iskreno,razocarah se poprilicno.Kratka je i natrpana animacijama.Grafika je odlicna,ali sve u svemu moglo je to bolje.

Sad je na redu Haze.

Inace preporucio bih slijedece naslove:

Jericho
Dead Space
F.E.A.R. 2
treba kome hawx?
i dalje mi vrh drže MGS 4 i Asassins creed, skate 2 je super, gta 4 isto, ali pes 2009 je i dalje kod mene najigranija igra na soniju :lol:
ajmoooooooo.ima šta novo..kako ps3..šta igrate?? eo ja si nabavljam, kad fax malo popusti, pes2010, ufc...
audiworld

ajmoooooooo.ima šta novo..kako ps3..šta igrate?? eo ja si nabavljam, kad fax malo popusti, pes2010, ufc...

Pes 2010 jučer izašao...
znam..jučer izašao... al sad je prskup.. malo da cijena opadne:-d e,da..i nfs shift..fan sam serijala..pa ono
Imana ebayu za 50-ak evrića...
Zadnje sto sam igrao i mogu reci da je odlicna igra je Borderlands...stvarno razara.

Call of Duty: Modern Warfare 2 - odlicna je,super realna,bla bla...ali isti kurac kao jedinica - kratka!

Prototype - odlicna!

Wolfenstein - razocarala me totalno...kratka i na trenutke dosadna.

Assassin's Creed 2 - zena je obozava...ja nisam prelud za takvim igrama,ali izgleda odlicno.

Wet - meni je sranje tesko,ali oni koji vole yakuze i filmove Kill Bill bit ce zadovoljni.
Buzz je super zajebancija za ekipu.
ja pičim sad nfs novi... fenomenalna igra... nebo i zemlja naspram par zadnjih..iako..po meni jedna mana... sve su utrke na stazama.. nekima je to cool..meni onak...
Moja preporuka:

Darksiders - ODLICNA! savrsenstvo bez mane...odlicna prica,ma cista 10-ka!

Dante's Inferno - Vrlo dobra...igra je odlicna,likovi genijalni,krugovi pakla savrseni do najmanjeg detalja,bla bla...jedino me nervira glupo ponasanje kamere koja nekad malo 'kasni' pa usere stvar jer lik padne u provaliju i slicne stvari...i previse je udaljena od lika sto je velika greska

God Of War 3 - ODLICNA! nema greske
evo nakon godine dana da napisem stogod...
zadnje dvije igre koje bih preporucio ljubiteljima FPS-a :

Bulletstorm
Killzone 3

igre su predivne,grafika je savrsena...sto se tih stvari tice nema se zamjerke nikakve, ALI nikako ih kupovati jer su kratke!
eto to je jedina boljka svih tih silnih FPS-ova...
ista je prica (ako ne i gora) sa COD:Black Ops,Medal Of Honor(2010.)...

Tagovi