Nemam ja, ali sam igrao kod bratića.
Fifa 09, za to mogu samo reć nije PES Je to nešto kao dobro ali nije to to ipak. PES je PES.
OI Peking sviđa mi se kako je napravljeno, ima par stvari koje su se mogle bolje napraviti ali sve u svemu skoro pa odlično.
Virtua Tennis (3 čini mi se) - Odlično, ali igrao sam samo multiplayer. Po ocjeni bolje od OI.
Evo prije 10 minuta zavrsio Terminatoralvation...iskreno,razocarah se poprilicno.Kratka je i natrpana animacijama.Grafika je odlicna,ali sve u svemu moglo je to bolje.
ja pičim sad nfs novi... fenomenalna igra... nebo i zemlja naspram par zadnjih..iako..po meni jedna mana... sve su utrke na stazama.. nekima je to cool..meni onak...
Darksiders - ODLICNA! savrsenstvo bez mane...odlicna prica,ma cista 10-ka!
Dante's Inferno - Vrlo dobra...igra je odlicna,likovi genijalni,krugovi pakla savrseni do najmanjeg detalja,bla bla...jedino me nervira glupo ponasanje kamere koja nekad malo 'kasni' pa usere stvar jer lik padne u provaliju i slicne stvari...i previse je udaljena od lika sto je velika greska
evo nakon godine dana da napisem stogod...
zadnje dvije igre koje bih preporucio ljubiteljima FPS-a :
Bulletstorm
Killzone 3
igre su predivne,grafika je savrsena...sto se tih stvari tice nema se zamjerke nikakve, ALI nikako ih kupovati jer su kratke!
eto to je jedina boljka svih tih silnih FPS-ova...
ista je prica (ako ne i gora) sa COD:Black Ops,Medal Of Honor(2010.)...