evo ovako...radim diplomski......literatura mi je na engleskom...tehničkom engleskom....
područje elektrotehnike.....trebam nekoga tko se kuži u to da mi pomogne.....
Prijevod sa engleskog
Računala, znanost, tehnologija
Ehhh...ja se kužim u engleski, studiram ga, a sad koliko bih ti mogla pomoći...ne znam... 
nora
Ehhh...ja se kužim u engleski, studiram ga, a sad koliko bih ti mogla pomoći...ne znam...![]()
O, kolegica
Sokrate, trebaš doć na Filozofski u knjižnicu stranih jezika i pitat imaju li engleski rječnik tehničkog nazivlja (mislim da sam vidio jedan ili dva specijalizirana, nisam siguran). Idem sutra na faks pa ću ti provjerit ako hoćeš.
Frostnora
Ehhh...ja se kužim u engleski, studiram ga, a sad koliko bih ti mogla pomoći...ne znam...![]()
O, kolegica![]()
Da,da...Engleski kao svjetski jezik
noraDa,da...Engleski kao svjetski jezik
I have a stalker

Hehehe
Noooou, don't worry buahahahaha
Vidjela sam sliku ovdje na forumu, pa sam povezala hihi
Noooou, don't worry buahahahaha
Vidjela sam sliku ovdje na forumu, pa sam povezala hihi
....našao sam si povoljno prevođenje ( van granica RH )....
.............
prevodio sam i sam jedan dio.....koristim 3 riječnika... ( tehnički, riječnik pojmova i onaj plavi....koristim program za prevođenej i google translator... ) i da ga yebeš ne ide....
..na kraju pop...dio i našao to za prevođenje..platio i čovjek za 4 dana preveo 60 strana...
....ali hvala ljudima na pomoći...
.............
prevodio sam i sam jedan dio.....koristim 3 riječnika... ( tehnički, riječnik pojmova i onaj plavi....koristim program za prevođenej i google translator... ) i da ga yebeš ne ide....
..na kraju pop...dio i našao to za prevođenje..platio i čovjek za 4 dana preveo 60 strana...
....ali hvala ljudima na pomoći...
Eto super, sad znamo koga pitat kad nama zatreba nešto