Mene sve raduje...jebote koja sam ja glupača!
Meni super što imamo sve više raje na sajtu i što su pametni i elokventni i što uvijek imaju nešto za prokomentirati.
Raduje me hrpa dogadjanja u Osijeku čak i kad ih ne stignemo baš sve popratiti...
Raduje me da Osijek ipak nije mrtav grad.
Meni pune srce sve te kuglice i zvončići, jelka i svjetlucavi ukrasi, pa sva ova glazba i galama, ova silna dječurlija po gradu i Božićnjak i svi ti ljudi što se guraju kao da su prebogati i kao da se nesto dijeli... Ja ko švraka...volim sve sto sjaji i svjetluca
Nisam pseudouljudna, ali zaista me trenutno ne izluđuju moje frendice kad spikaju o obleki za Novu, narucivanju kod frizerke i gel nokticima... al zaista!!
AAAAAA što volim pokloneeeee!!!...i još kad su unaprijed, pa se to razvuče...pet dana te darivaju...heeee...

ona dugo priželjkivana memori kartica (fala) i one palačinke preko Vinkovaca (fala), pa oni privjesci (fala), knjige (fala), DVD (fala) i majica (fala), pa slatkisiiiiii...i Rudolfovi rogovi i ona kapica s pletenicama...
Pa sve te lijepe pisane riječi...ma nek je to i jednom godišnje, ali barem jest!
Čak me zločesto zabavlja i kupovina petardi iako imam gadnih iskustava s njima ...i baš volim paliti fitilj raketama...

Ma, baš je super za Novu
Eee da...sad sam se sjetila...znam sta me izludjuje...
al ta osoba nema veze sa Božićem... ;-)