Forumaški roštilj
gledam vani vrijeme supika,taman za jedan piknik.
ajmo nes dogovorit!
Međuljudski odnosi - Razgovori ugodni

exHOP3on
janjee...
kyxja sam za. pa onda bacimo taki nažderani kohorati protiv i pape i dida su torcidaexHOP3on
janjee...
mladog lukaaaaa.
taman nabacimo nesto vikend poslije uskrsa op op!
mesina se pece,deremo nogoš,pivica...ma milina
nake_rado
Ja želim da u Excu ponovno bude finale LP na big screenu, tog sam se sad sjetio![]()
A ovo iznad mi se sve sviđa od roštilja, paintballa do janjeta.
cane
nake_rado
Ja želim da u Excu ponovno bude finale LP na big screenu, tog sam se sad sjetio![]()
A ovo iznad mi se sve sviđa od roštilja, paintballa do janjeta.
Bit će lega opet!

Ingoimam dva uvjeta
1. da ne moram nista raditi
2. da nakon obilnog obroka i hektolitra piva otvorimo okrugli stol i jos jednom pretresemo aktivne topice poput biciklisticke staze, predsojecih izbora, autobusnog kolodvora ...
1step2farIngoimam dva uvjeta
2. da nakon obilnog obroka i hektolitra piva otvorimo okrugli stol i jos jednom pretresemo aktivne topice poput biciklisticke staze, predsojecih izbora, autobusnog kolodvora ...
A ja mislila da cemo Misstake i Malecka i ja napokon ostvariti mastariju o natjecanju iz ljubljenja i hvatanja muskaraca za guzice!!!
malecka
ako bude ja dolazim...mmm roštilj... e a di je frost u cijelom ovom...on mi prvi reko za to...
Frost
Kako će se nabavljat meso/cuga? Svatko svoje ili ćemo skupit pare pa uzet nešto?
forumaško drpanje, a ne roštiljheart3
Sviđa mi se ideja.Frost
Kako će se nabavljat meso/cuga? Svatko svoje ili ćemo skupit pare pa uzet nešto?

nake_rado
Ovo je pitanje a ne ideja![]()
Frost
Frost
a očito nigdje![]()
maleckaja se možem kontaktirat s tobom ili tako nekaj???
Frost
maleckaja se možem kontaktirat s tobom ili tako nekaj???
čekaj da se prvo posložimo, pa ćemo se onda svi dogovarat![]()
1step2farIngoimam dva uvjeta
A ja mislila da cemo Misstake i Malecka i ja napokon ostvariti mastariju o natjecanju iz ljubljenja i hvatanja muskaraca za guzice!!!
...ne mislis valjda na ravlića (tamo gdje je nekad bilo žito)? ja bila tamo proslu subotu, kila cevapa (zaledjenih) 50 kn !!!!!! uzas zivi, i svo ostalo meso u onom frizideru im bilo staro i sasuseno, za ne povjerovat, treba im inspekciju poslati
za meso predlažem mesnicu u retfali... kod doma zdravlja... na čošku je.... super jeftino mesa ima.... kila čevapa 24 kn, ima i ražnjića i roštilj kobaje... ma svega po maloj cijeni... ( samo sam čevape zapamtio koliko koštaju...)...
evil monkeyNe to, baš na čoši štrosike i petefijeve u onoj novoj zgradi, a prekoputa benze iliti dijagonalno prekoputa doma zdravlja... Super čevape imaju po smješnoj cijeni..... i ne samo čevape
...ne mislis valjda na ravlića (tamo gdje je nekad bilo žito)? ja bila tamo proslu subotu, kila cevapa (zaledjenih) 50 kn !!!!!! uzas zivi, i svo ostalo meso u onom frizideru im bilo staro i sasuseno, za ne povjerovat, treba im inspekciju poslati
za meso predlažem mesnicu u retfali... kod doma zdravlja... na čošku je.... super jeftino mesa ima.... kila čevapa 24 kn, ima i ražnjića i roštilj kobaje... ma svega po maloj cijeni... ( samo sam čevape zapamtio koliko koštaju...)...
![]()
men mesine men men jab mesa jab jab uvijek jab men 
OligofreniDikobrazoid
evil monkeyNe to, baš na čoši štrosike i petefijeve u onoj novoj zgradi, a prekoputa benze iliti dijagonalno prekoputa doma zdravlja... Super čevape imaju po smješnoj cijeni..... i ne samo čevape
![]()
men mesine men men jab mesa jab jab uvijek jab men
![]()
Evil PoodinghBiti ce uskoro ponovno jedan vikend, na staroj dravi...svi ce biti pozvani, pa tko dodje dodje...