Forumaški roštilj

Međuljudski odnosi - Razgovori ugodni

Forumaški roštilj

op op ajmo ljudovi,ko je za?
gledam vani vrijeme supika,taman za jedan piknik.

ajmo nes dogovorit!

Re: Forumaški roštilj

jaoo onaj grah :drool:
može nešto ja se slažem :)
mi probali lane pa nismo uspjeli...
ajd, ako uspiješ, ja sam za
ček
pa to se dogovara od zime, rekli smo da će biti samo da vrijeme malo zatopli

ajd dajte datum

oćemo rošitlj ili paintball
Mi smo znali zapičit paintball PA odmoriti uz roštilj poslije xD
dvostruki užitak
može i ja bi
janjee...
exHOP3on

janjee...

mladog lukaaaaa.

taman nabacimo nesto vikend poslije uskrsa op op!

mesina se pece,deremo nogoš,pivica...ma milina :)
mmmm...roštilj. (y)
može
janjetine, luka i bureka
Ja želim da u Excu ponovno bude finale LP na big screenu, tog sam se sad sjetio :)

A ovo iznad mi se sve sviđa od roštilja, paintballa do janjeta.
pa vid
ima u podravlju pejntbal, a roštiljat možemo malo niže, na starom mjestu, katakombe :)
kyx

exHOP3on

janjee...

mladog lukaaaaa.

taman nabacimo nesto vikend poslije uskrsa op op!

mesina se pece,deremo nogoš,pivica...ma milina :)

ja sam za. pa onda bacimo taki nažderani kohorati protiv i pape i dida su torcida
nake_rado

Ja želim da u Excu ponovno bude finale LP na big screenu, tog sam se sad sjetio :)

Bit će lega opet!
cane

nake_rado

Bit će lega opet!

O pa fantastično. Želim još samo da Čelzo bude u finalu, jel možeš to ikako sredit LOL
imam dva uvjeta

1. da ne moram nista raditi
2. da nakon obilnog obroka i hektolitra piva otvorimo okrugli stol i jos jednom pretresemo aktivne topice poput biciklisticke staze, predsojecih izbora, autobusnog kolodvora ...
jesti i piti, moj jedini uvjet
i o kakvom mesu je riječ? nevolim carsko meso.

e da, pozvo sam se.
kobase, luka i piva
A hebemu tristo miševa, nije se mali milijun godina uspila nikakva "kava" forumaška izorganizirat, a kamoli ovako nešto... Al ajd, ak uspijete - veselite se....
ako bude ja dolazim...mmm roštilj... e a di je frost u cijelom ovom...on mi prvi reko za to...
de de
pa već smo jeli i grah i bilo nas je

za sad:
kyx
nake_rado
MacaPapucharica
MissTake
Heroina9
Mladjo
malecka

dobar omjer musko-zensko. bit ce djece LOL

ae lokacija:
katakombe?
kod nekog u dvoristu? :D

Vrijeme:

18.04.09?
19.04.09?
...
19.4
ja 19.4.ne mogu
ni 25.4.
svi drugi dani dolaze u obzir
tko je službeno najzgodniji forumaš?

jer, to će se promjenit.
O pa vidim stavljena sam na popis, ajd super da upoznam kolege forumaše...vrijeme i lokacija ok.
Ingo

imam dva uvjeta

2. da nakon obilnog obroka i hektolitra piva otvorimo okrugli stol i jos jednom pretresemo aktivne topice poput biciklisticke staze, predsojecih izbora, autobusnog kolodvora ...

A ja mislila da cemo Misstake i Malecka i ja napokon ostvariti mastariju o natjecanju iz ljubljenja i hvatanja muskaraca za guzice!!!
1step2far

Ingo

imam dva uvjeta

A ja mislila da cemo Misstake i Malecka i ja napokon ostvariti mastariju o natjecanju iz ljubljenja i hvatanja muskaraca za guzice!!!

nisam ovo shvatio ... ljubile bi se medjusobno ? ili bi ljubile decke hvatyajuci ih za guzice ... hmm ... mislim ... ako bas inzisitrate okrugli stol se moze i odgoditi za neku drugu priliku kad program ne bude tako zgusnut
malecka

ako bude ja dolazim...mmm roštilj... e a di je frost u cijelom ovom...on mi prvi reko za to...

a očito nigdje LOL

ajde da se to napravi kak spada, a ne da bude samo neko muljenje bez ideje.

stolovi, stolice, suncobran ( :D ), roštilj, ugljen, drva, oprema za pikničenje, gitara(e), karte, šah, kukičanje, šta ja znam...

Kako će se nabavljat meso/cuga? Svatko svoje ili ćemo skupit pare pa uzet nešto?
Sviđa mi se ideja.
Frost

Kako će se nabavljat meso/cuga? Svatko svoje ili ćemo skupit pare pa uzet nešto?

LOL forumaško drpanje, a ne roštilj
heart3

Sviđa mi se ideja.

Frost

Ovo je pitanje a ne ideja :hmm:
nake_rado

Ovo je pitanje a ne ideja :hmm:

Mali ne zezaj. :P

Ideja: Forumaški roštilj.
Pitanje:
Frost

Prijedlog: ako će svatko kupit svoje, bilo bi dobro da se sve to složi na jednu hrpu dan-dva prije, da se pripremi pac za meso :)
što se mene tiće meni odgovaraju oba datuma za sada...sam se nadam da neće nekja iskrsnut.... a za ono natjecanje??? huh nisam ni znala za to...ili jesam ....al se ne sjećam neam pojma :p
a za meso i cugu ne znam... ako svako svoje bude donio onda možemo nečeg imat previše a neš da se uopće ne donese... al kako se sad dogovorit da skupimo pare...kad se neki od nas ne znaju...
Frost

a očito nigdje LOL

ja se možem kontaktirat s tobom ili tako nekaj??? a vidim neko te preduhitrio sa idejom :p
malecka

ja se možem kontaktirat s tobom ili tako nekaj???

čekaj da se prvo posložimo, pa ćemo se onda svi dogovarat :)
Frost

malecka

ja se možem kontaktirat s tobom ili tako nekaj???

čekaj da se prvo posložimo, pa ćemo se onda svi dogovarat :)

ma oke ni bed... sam kažem..
ja sam vec imao pokusaj takve inicijative, nije uspio...

ako ovo uspije dolazim, stovise prijavljujem se za "rad na mrezi"
1step2far

Ingo

imam dva uvjeta

samo malo,@ vanstep, kako si mene tu zaboravila i našu medijsku silu @deer_hunter???
moji osjećaji su povrijeđeni :cry:
( P.S. ja sam fina djevojka i ne pada mi na pamet fatati muškarce za dupeta, hm! )

btw.ja sam i dalje otvorena za sve opcije, osim što ponovo naglašavam da ne mogu 19. jer sam u Miholjcu na rođendanu cjelodnevnom, mljac ;) i 25.4. jer idem u svatove, et...

možda nije loša ideja da napravimo to za 1.maj, ako niste već svi negdje isplanirani ?

ili ima netko još eke alternativne datume?

Glasam za prvi maj!!! Dolazim onda svakako.
ajde da se i ja p'rijavim... rpemda ne garantiram... znati ću tek kada se pare budu skupljale... :)...

što se para tiče... moj je prijedlog da svi damo nekoliko papira sa nekim likovima i brojevima i onda se neko zaleti i s tim papirima pokupuje neke mesine i štogod bude trebalo...

za meso predlažem mesnicu u retfali... kod doma zdravlja... na čošku je.... super jeftino mesa ima.... kila čevapa 24 kn, ima i ražnjića i roštilj kobaje... ma svega po maloj cijeni... ( samo sam čevape zapamtio koliko koštaju... :) )...

nekako mislim da prvi maj nije baš neki xdatum... zato što će3 puno nas ići na druga mjesta... eto to je barem moje mišljenje... vi dogovarajte po glasovima većine....

ovi datumi koji su prvi predloženi mi sasvim odgovaraju... tako da.... ne znam... :)... mislim da sam sve rekao...:)
...

za meso predlažem mesnicu u retfali... kod doma zdravlja... na čošku je.... super jeftino mesa ima.... kila čevapa 24 kn, ima i ražnjića i roštilj kobaje... ma svega po maloj cijeni... ( samo sam čevape zapamtio koliko koštaju... :) )...

ne mislis valjda na ravlića (tamo gdje je nekad bilo žito)? ja bila tamo proslu subotu, kila cevapa (zaledjenih) 50 kn !!!!!! uzas zivi, i svo ostalo meso u onom frizideru im bilo staro i sasuseno, za ne povjerovat, treba im inspekciju poslati :shock:
evil monkey

...

ne mislis valjda na ravlića (tamo gdje je nekad bilo žito)? ja bila tamo proslu subotu, kila cevapa (zaledjenih) 50 kn !!!!!! uzas zivi, i svo ostalo meso u onom frizideru im bilo staro i sasuseno, za ne povjerovat, treba im inspekciju poslati :shock:

Ne to, baš na čoši štrosike i petefijeve u onoj novoj zgradi, a prekoputa benze iliti dijagonalno prekoputa doma zdravlja... Super čevape imaju po smješnoj cijeni..... i ne samo čevape :drool: men mesine men men jab mesa jab jab uvijek jab men :drool:

Men do jela nije, vec do druzenja.
aj ak ne odgovara 19.04 ili 25.4. mozemo i za maj,za sad nemam nis u planu....

za hranu,najbolje svako da donese sta oce,pa sve bacimo na rositlj i nek se pece!

Drva,ugljen itd...a jebemu nije to tesko skupit...
mene birga kad itd
sam da se na vrijeme sve kaže
a
klopa, najbolje da svatko donese svoje, a ugljen i ostalo dijelimo trošak

samo ajmo već jednom jest janjeta i pit piva
OligofreniDikobrazoid

evil monkey

...

Ne to, baš na čoši štrosike i petefijeve u onoj novoj zgradi, a prekoputa benze iliti dijagonalno prekoputa doma zdravlja... Super čevape imaju po smješnoj cijeni..... i ne samo čevape :drool: men mesine men men jab mesa jab jab uvijek jab men :drool:

Diskont S se zove za menica. A slušaj sve što je jeftino kad je meso u pitanju zna se šta je. Ostatci ostataka...
hoće i deez doći??
... je dao dobar prijedlog

trebamo odrediti datum, 1.maj će vjerojatni svi biti sa svojima, tak' da se oko toga treba usaglasiti

i onda 2-3 dobrovoljca da se priajve za kupovinu mesa, petak prije roštilja svi koji hoće roštiljat u exc dati pare

mislimd a bi za meso bilo dosta 20kn po osobi???

a cugu svatko nosi sebi
slazem se sa kolegicom misstake...meni odgovara svaki datum, osim bilo koje subote i pola petaka, kada imam obavezica u klubu...
pa nek bude neka nedjelja, ionak je to najbolji dan za ljenčarenje i prežderavanje mesinama i zalijevanje pivčetinom...
vidim ja da ćete vi to brzo dogovorit
hahaha, dogovor nam fenomenalno ide! :D
eto, nas nekoliko je ipak forumaški roštiljalo danas :)
apsolutno sam iznenađena da nam je uspjelo, koliko smo kilavili ;)
bilo super :)
WTF?
pa jbga, nitko ništa, nikakvih postova ovdje
i nas par koji se poznajemo se našli...
ono, mi se i inače družimo, ali nas je forum spojio pa je onda kao forumaško roštiljanje ;)
Biti ce uskoro ponovno jedan vikend, na staroj dravi...svi ce biti pozvani, pa tko dodje dodje...
Evil Poodingh

Biti ce uskoro ponovno jedan vikend, na staroj dravi...svi ce biti pozvani, pa tko dodje dodje...

da, @kyx, to sam zaboravila spomenuti :(
repriza prvog maja forumaškog :D
kada ćemo, počeli smo već planirat par puta no zbog financijskih i inih razloga nismo uspjeli...
mogli bi uskoro jer vrijeme je dosta pogodno za nekakvo takvo druženje, makar bi čak možda bilo bolje zbog vrućine nekakvo večernje/noćno...
ajmo, crno i mesine nas čekaju :D
vrijeme je bilo katastrofa zadnjih dana...
čim prije, to bolje ;)

Tagovi