MIT dizajn studio: dođite na 'casting'

Osijek

MIT dizajn studio: dođite na 'casting'

MIT dizajn studio održava casting u subotu 4. travnja 2009. u vremenu od 10:00 do 12:00 sati u Županijskoj 25 u Osijeku, za potrebe raznih snimanja.

Ne morate biti visoki sa savršenim proporcijama – tražimo različita lica, simpatična i nasmijana, okrugla, kockasta, špicasta, duguljasta...
Možete se dobro zabaviti i usput i zaraditi.
Dođite i probajte! Možda izaberemo baš Vas!

MIT dizajn studio

Informacije na telefon 031/ 214 100.
Nandino

Ne morate biti visoki sa savršenim proporcijama

e onda ništa...
kakva snimanja? :)
nora

XXX
MissTake

nora

XXX

Dođeš pa vidiš, ako je XXX zovi mene za menađera :D

Re: MIT dizajn studio: dođite na 'casting'

ozbiljno pitanje: dali je casting otvoren za sve spolove? nazvat ću sutra al ne škodi da pitam tu. dakle, dali mi penis ne odmaže ili je pak u pitanju diskriminacija na temelju nedostatka vagine?
Naveli su spol, al trebaš čitat između redaka, "..Ne morate biti sa savršenim proporcijama...", to se odnosi na muškarce.
Molim te mi kaži jel si ti vidio ženu koja nema savršene proporcije, mogla bi se još i uvrijedit neka :)

Uma

Nandino

Ne morate biti visoki sa savršenim proporcijama

e onda ništa...

Uma možda nije žena :)
pretpostavljam da je za oba spola al valjda si ljudi misle da pošto smo u hrvatskoj da se nema smisla trudit jer ionako neće nijedan muški doć pošto je to za pedere... a ništa ja ću bit peder pa ću doć :)
jel to neko snimanje ko kozjak?viza za milano i to
Možda je snimanje za nadolazeće nam izbore
Kodrann

ozbiljno pitanje: dali je casting otvoren za sve spolove? nazvat ću sutra al ne škodi da pitam tu. dakle, dali mi penis ne odmaže ili je pak u pitanju diskriminacija na temelju nedostatka vagine?

otvoren je za : dvospolce, jednospolce, bezkicmenjake, papke i papkice, njuske i njushkice, bezobrazne i obrazne, hermafrodite, "male" i "velike", "dubooke" i "plitke", glasne i sutljive, guzate i daske, kratke i bandere, mutave i lajave, celave i grivate...ma hebate egzibicionisti moraju dochi, makar bili ko Pikasova kubistichka slika pretumbani...
:nerd: ja hebeno nechu jer me ogledalo zahebalo! djubre!!
Casting je otvoren za sve uzraste i spolove. Kao što je već spomenuto tražimo ljude za nekoliko razlicitih poslova (plakati, oglasi, tv reklame), a neki od vas ce svoju priliku dobiti vec od slijedeceg tjedna.

Za nekoliko poslova trebamo muške face, frajere i one koji se osjecaju tako :)

Snimanje nije za nadolazeće izbore!

Ak je netko za snimanje tipa Kozjak nek mi se javi na moj privatni mejl :D
wekster

Ak je netko za snimanje tipa Kozjak nek mi se javi na moj privatni mejl :D

Lovac u mutnom...
Vi bi nama sa tim vašim đavlijim kamerama dušu isisali.

Svašta se o vama pričalo po forumu ... sve ja znam
Dođem tamo kao za reklamice i plakate da me slikaju i snimaju i onda za par mjeseci budem na predzadnjoj stranici 24sata kao neka anette iz švicarske... nema šanse :-)
legica_os

Dođem tamo kao za reklamice i plakate da me slikaju i snimaju i onda za par mjeseci budem na predzadnjoj stranici 24sata kao neka anette iz švicarske... nema šanse :-)

...znači, svakako si spremna za topless fotke?????.... :twisted:
anakonda

legica_os

...znači, svakako si spremna za topless fotke?????.... :twisted:

Uvijek spremna :-) Nudiš mi job?
....sori, moje fotke su bazirane na krajolicima i prirodi :-)
legica_os

Joj imam jednu dobru seksističku opasku na ovo.
Kodrann

Bas sam jucer pricala sa legicom koja tamo radi, ugl. trebaju i muske i zenske-pogotovo muske jer njih uvijek manjka. Ne trebate izgledati poput miss svijeta al trebate biti fotogenicni, ljepuskasti, zgodni, karizmaticni........nesto od ovog nabrojanog.
Tko je zainteresiran neka nazove i nek si malo zaradi.
empetri

legica_os

Joj imam jednu dobru seksističku opasku na ovo.

reci?

Delfin

Kodrann

Bas sam jucer pricala sa legicom koja tamo radi, ugl. trebaju i muske i zenske-pogotovo muske jer njih uvijek manjka. Ne trebate izgledati poput miss svijeta al trebate biti fotogenicni, ljepuskasti, zgodni, karizmaticni........nesto od ovog nabrojanog.
Tko je zainteresiran neka nazove i nek si malo zaradi.

Koliko plaćaju? :-)
legica_os

10.000 kuna po snimanju
Circa

legica_os

10.000 kuna po snimanju

Premalo za mene LOL
jel plaća solarna, poček, ili u bonovima
no_name

Uma možda nije žena :)

Uma je savršena žena pa zato...
legica_os

Nemojte ocekivati neke astronomske cifre, al za takav posao ok je lova. Koliko tocno-zavisi sta cete raditi jer ima neki katalog, prezentacije.........

Tagovi