MIT dizajn studio održava casting u subotu 4. travnja 2009. u vremenu od 10:00 do 12:00 sati u Županijskoj 25 u Osijeku, za potrebe raznih snimanja.
Ne morate biti visoki sa savršenim proporcijama – tražimo različita lica, simpatična i nasmijana, okrugla, kockasta, špicasta, duguljasta...
Možete se dobro zabaviti i usput i zaraditi.
Dođite i probajte! Možda izaberemo baš Vas!
ozbiljno pitanje: dali je casting otvoren za sve spolove? nazvat ću sutra al ne škodi da pitam tu. dakle, dali mi penis ne odmaže ili je pak u pitanju diskriminacija na temelju nedostatka vagine?
Naveli su spol, al trebaš čitat između redaka, "..Ne morate biti sa savršenim proporcijama...", to se odnosi na muškarce.
Molim te mi kaži jel si ti vidio ženu koja nema savršene proporcije, mogla bi se još i uvrijedit neka
pretpostavljam da je za oba spola al valjda si ljudi misle da pošto smo u hrvatskoj da se nema smisla trudit jer ionako neće nijedan muški doć pošto je to za pedere... a ništa ja ću bit peder pa ću doć
ozbiljno pitanje: dali je casting otvoren za sve spolove? nazvat ću sutra al ne škodi da pitam tu. dakle, dali mi penis ne odmaže ili je pak u pitanju diskriminacija na temelju nedostatka vagine?
otvoren je za : dvospolce, jednospolce, bezkicmenjake, papke i papkice, njuske i njushkice, bezobrazne i obrazne, hermafrodite, "male" i "velike", "dubooke" i "plitke", glasne i sutljive, guzate i daske, kratke i bandere, mutave i lajave, celave i grivate...ma hebate egzibicionisti moraju dochi, makar bili ko Pikasova kubistichka slika pretumbani...
ja hebeno nechu jer me ogledalo zahebalo! djubre!!
Casting je otvoren za sve uzraste i spolove. Kao što je već spomenuto tražimo ljude za nekoliko razlicitih poslova (plakati, oglasi, tv reklame), a neki od vas ce svoju priliku dobiti vec od slijedeceg tjedna.
Za nekoliko poslova trebamo muške face, frajere i one koji se osjecaju tako
Snimanje nije za nadolazeće izbore!
Ak je netko za snimanje tipa Kozjak nek mi se javi na moj privatni mejl
Dođem tamo kao za reklamice i plakate da me slikaju i snimaju i onda za par mjeseci budem na predzadnjoj stranici 24sata kao neka anette iz švicarske... nema šanse
Dođem tamo kao za reklamice i plakate da me slikaju i snimaju i onda za par mjeseci budem na predzadnjoj stranici 24sata kao neka anette iz švicarske... nema šanse
...znači, svakako si spremna za topless fotke?????....
...znači, svakako si spremna za topless fotke?????....
Bas sam jucer pricala sa legicom koja tamo radi, ugl. trebaju i muske i zenske-pogotovo muske jer njih uvijek manjka. Ne trebate izgledati poput miss svijeta al trebate biti fotogenicni, ljepuskasti, zgodni, karizmaticni........nesto od ovog nabrojanog.
Tko je zainteresiran neka nazove i nek si malo zaradi.
Bas sam jucer pricala sa legicom koja tamo radi, ugl. trebaju i muske i zenske-pogotovo muske jer njih uvijek manjka. Ne trebate izgledati poput miss svijeta al trebate biti fotogenicni, ljepuskasti, zgodni, karizmaticni........nesto od ovog nabrojanog.
Tko je zainteresiran neka nazove i nek si malo zaradi.
Nemojte ocekivati neke astronomske cifre, al za takav posao ok je lova. Koliko tocno-zavisi sta cete raditi jer ima neki katalog, prezentacije.........