Tesla Model S

Kultura, zabava, sport, hobby

Tesla Model S

Američka kompanija Tesla Motors, proizvođač čuvenog (i meni osobno najpoželjnijeg automobila današnjice) - Tesla Roadstera jučer je na svojoj službenoj web stranici objavila kako kreće sa prikupljanjem sredstava za početak proizvodnje dugo najavljivanog modela S, obiteljskog automobila sa 5 vrata, također u cijelosti zasnovanog na električnom pogonu.
Slike su dostupne na službenoj stranici, ali i Gizmodo ima zgodnu galeriju centralne konzole modela S pretvorene u golemi ekran osjetljiv na dodir.
jab jab!
me like it
Frost

Ja neb :D

Evo i zašto.

Zašto?

http://www.telegraph.co.uk/culture/tvandradio/3933517/Jeremy-Clarkson-in-Top-Gear-fakery-row-over-electric-car.html
zašto je moj post s ove teme obrisan ?
bazooka_joe

Zašto?

Sustav električnih auta s baterijama mi i dalje baš ne sjeda previše. Kako je Clarkson i prikazao u testu, Roadster je možda mrvicu pretežak za išta ozbiljnije vožnje kroz zavoje (djelomično rješenje je promjena guma). Nadalje, punjenje i dalje traje predugo (za Roadster - Model S se, navodno, napuni za 45 minuta), ali i taj argument su mi izbili tehnolozi sa MIT-a koji su modificirali Li-Ion baterije i uspjeli vrijeme potpunog punjenja svesti na SEKUNDE :o Kad će takve baterije u prodaju - ne zna se...

Što se modela S tiče...puno tih sitnih detalja, tih dječjih bolesti, je riješeno. Sve izgleda kao jedan puno promišljeniji i zaokruženiji projekt. A i moram priznati da izgleda FENOMENALNO!

Kao električni Aston Martin :D Daj jednog :D

Designed by Franz von Holzhausen, the electric sedan features panoramic roof with sliding moon roof, retracting door handles for improved aerodynamics, LED and neon headligh and tail-lights, 21-inch wheels and Brembo brake system with new one-piece monobloc calipers, while the interior features 17-inch haptic touchscreen, fully digital instrument cluster and full-time 3G connectivity with Internet, HD and sattelite radio.

toooooooo, elektricni auto ponovno krece u osvajanje. nakon sta su naftni lobiji potisnuli njegovu proizvodnju. super. samo me zanima kada ce to dospijeti do RH...
lala

toooooooo, elektricni auto ponovno krece u osvajanje. nakon sta su naftni lobiji potisnuli njegovu proizvodnju. super. samo me zanima kada ce to dospijeti do RH...

Priusa možeš kupiti već sad :D
lala

plati neki sitniš i vozi :)

Tagovi