Offtopic

Forum

Jel ima neko broj od đeske albe, napisala mi ga je na wc papir a ja se slučajno obrisao s tim i vidim samo zadnje 3 brojke tako da bi puno pomoglo ako netko ima. Nisam siguran gdje ženska živi ali spominjala je amerku zemlju daleku.
Đeeeeskaaaa aloo đeskaaaa vrat se doma, đeskaaaa
Mjenjam auspuh za novi. Može i ljevi nokat sa đesikinog 6 prsta desne noge
bosutsko031

da li netko zna moniku iz visnjevca,ima 25 godina i radi u jednom butiku za zene u osijeku....ako je netko zna nek mi se javi na mail [email protected],hvala unaprijed

Prekasno ti je za to LOL
poham šnicle subotom svježe, utorkom stare 4 dana... ak je neko zainteresovan nek se javi... komad jedne šnicle je 53.98 kn, uz koji dobijete i podravkin ajvar i crnu kiflu gratis... može i zamjena za ferguson ili za gefufnu na cincilatoru za golf trojku 2010. godište ful oprema, bez volana...
jel' zna netko gdje se može kupiti dobar burek nedjeljom navečer??
imam ja doma sarme ak treaš, i kiselih krastavaca :hmm:
sad sam se najela slanine-domaće i soljenog luka, tako da ne bi sarme, ali može nešto slatko
uu nakon toga rakija je slatka
zašto je ovo ošlo u offtopic???... btw. jab sam jedne čevape dernio bez jebemti... alal bi mi dobro sjeli... auuuu...
MissTake

jel' zna netko gdje se može kupiti dobar burek nedjeljom navečer??

ja ti pravim burek kad god hoces, gdje god hoces :D
burek je naravno s mesom

btw ja se opet najela soljenog luka i slanine :))
nake_rado

Jel ima neko broj od đeske albe, napisala mi ga je na wc papir a ja se slučajno obrisao s tim i vidim samo zadnje 3 brojke tako da bi puno pomoglo ako netko ima. Nisam siguran gdje ženska živi ali spominjala je amerku zemlju daleku.
Đeeeeskaaaa aloo đeskaaaa vrat se doma, đeskaaaa

Slusaj ti mene manijace jedan,ostavi mi jesicu zube cu da ti prosetam :D

Re: Offtopic

Ja sam izgubila zlatan zub! Ako ga netko nađe neka se javi.
ja sam izgubila nevinost ako je netko nađe neka se javi
Ja sam neka mi se javi.

Tagovi