Jel ima neko broj od đeske albe, napisala mi ga je na wc papir a ja se slučajno obrisao s tim i vidim samo zadnje 3 brojke tako da bi puno pomoglo ako netko ima. Nisam siguran gdje ženska živi ali spominjala je amerku zemlju daleku.
Đeeeeskaaaa aloo đeskaaaa vrat se doma, đeskaaaa
Offtopic
Forum
Koje su zadnje 3 brojke?
Mjenjam auspuh za novi. Može i ljevi nokat sa đesikinog 6 prsta desne noge
bosutsko031
da li netko zna moniku iz visnjevca,ima 25 godina i radi u jednom butiku za zene u osijeku....ako je netko zna nek mi se javi na mail [email protected],hvala unaprijed
Prekasno ti je za to

poham šnicle subotom svježe, utorkom stare 4 dana... ak je neko zainteresovan nek se javi... komad jedne šnicle je 53.98 kn, uz koji dobijete i podravkin ajvar i crnu kiflu gratis... može i zamjena za ferguson ili za gefufnu na cincilatoru za golf trojku 2010. godište ful oprema, bez volana...
jel' zna netko gdje se može kupiti dobar burek nedjeljom navečer??
imam ja doma sarme ak treaš, i kiselih krastavaca 

a, jeste zli! 
sad sam se najela slanine-domaće i soljenog luka, tako da ne bi sarme, ali može nešto slatko
uu nakon toga rakija je slatka
zašto je ovo ošlo u offtopic???... btw. jab sam jedne čevape dernio bez jebemti... alal bi mi dobro sjeli... auuuu...
zato što je uprava u k** isto ko' država
http://www.osijek031.com/viewtopic.php?t=18413
btw ima ko' 10 000 eura
dosta hitno mi trebaju
http://www.osijek031.com/viewtopic.php?t=18413
btw ima ko' 10 000 eura
dosta hitno mi trebaju
MissTakejel' zna netko gdje se može kupiti dobar burek nedjeljom navečer??
ja ti pravim burek kad god hoces, gdje god hoces
burek je naravno s mesom
btw ja se opet najela soljenog luka i slanine
)
btw ja se opet najela soljenog luka i slanine
nake_radoSlusaj ti mene manijace jedan,ostavi mi jesicu zube cu da ti prosetam
Jel ima neko broj od đeske albe, napisala mi ga je na wc papir a ja se slučajno obrisao s tim i vidim samo zadnje 3 brojke tako da bi puno pomoglo ako netko ima. Nisam siguran gdje ženska živi ali spominjala je amerku zemlju daleku.
Đeeeeskaaaa aloo đeskaaaa vrat se doma, đeskaaaa
Re: Offtopic
Ja sam izgubila zlatan zub! Ako ga netko nađe neka se javi.
ja sam izgubila nevinost ako je netko nađe neka se javi
Ja sam neka mi se javi.