Offtopic

Forum

Re: Danijela Lovoković zajedno s Bubalom i Vrdoljakom

magistar01

ONA ??? pa ta zena gleda samo svoju korist ! gdje ode ovaj grad..?
ova kombinacija nece dugo opstat

:)
Odakle si ti ispao?
OsijekNepokoreniGrad

Mislim da je vrijeme da se svi skupa okrenemo budućnosti, prošlost ostavimo iza sebe.
Tako razmišlja i ovaj trojac sa slike, u čemu ima moju, a nadam se i podršku velike većine Osječana, jer, "budimo realni" imamo na izbor samo dvije opcije:

DAPIĆ - MATKOVIĆ - VULETIĆ
BUBALO - VRDOLJAK - LOVOKOVIĆ

Mislim da ne treba previše razmišljati, a i Osijek ima šansu da prvi puta dobije ženu u gradskoj upravi (Borzanica to nije bila).

Što ovaj piše????
OsijekNepokoreniGrad ,koliko te plačaju za promidžbu na forumima ili si kupljen već vojnom mirovinom
;)
I ja vas sve volim. Ajme koliko zavisti i ljubomore... zar je toliko teško priznat da ste pročitani, da gubite izbore i da vas ljudi ne žele i ne trebaju?
OsijekNepokoreniGrad

:)
Odakle si ti ispao?

sigurno ne iz politicke kuhinje kao ti! takvi su najgori, samo pametuju a kad im se ukaze mutna prilika odma ce se okoristit.

kazem vam, ovo ce biti cisto namjestanje poslova škoji!
OsijekNepokoreniGrad,a čiju glavaš i bubalo gledaju korist? moju i tvoju,bože pa vi ste kao djeca naivni
žak

Za Glavaša (alias Bubala) NIKADA !
Za Đapića NIKADA !
A za koga..e to sad ne znam, očito ću zaokružiti neke zelene, napredne, nestranačke, lijeve, desne..svejedno mi ,samo više ne mogu slušati ta ista dosadna, sujetna, prezimena Glavaš, Bubalo, Đapić..Katastrofa.

pokušaj sa Houdek :D
mija

Kakvin se teorijama zavjere bavi ova sharon, da to nije normalno, ima to nešto- moš mislit. Pa valjda žena iz iskustva zna s kim je dobro surađivala i sa kim će moći raditi bez obzira na politička opredjeljenja. I možda zamisli ženi čak nije nije bitan novac (što je vama hsp-nepojmljivo) nego dobrobit ovoga grada.

Kaže da ja pišem gluposti, a vidi ovo!!! Naivac!Hlebine on-line...
mija

Zamisli da slučajno netko ima govornu manu npr. kao naš nedavno priznati najbolji guverner, kako bi se ti tek onda ismijavala, a to je mjerilo tvoje pameti.

Neću ništa odgovoriti, a kao dokaz pameti i informiranosti ove osobe prilažem ovaj link:
http://www.osijek031.com/viewtopic.php?t=18243
Biti će dovoljno...
Sharon

mija

Zamisli da slučajno netko ima govornu manu npr. kao naš nedavno priznati najbolji guverner, kako bi se ti tek onda ismijavala, a to je mjerilo tvoje pameti.

Neću ništa odgovoriti, a kao dokaz pameti i informiranosti ove osobe prilažem ovaj link:
http://www.osijek031.com/viewtopic.php?t=18243
Biti će dovoljno...

Ajde hvala bogu.
Prosječno pristojan lik bi se sad ispričao. I ne samo zbog ovoga.

Tagovi