Nesanica
Društvo, politika
preko dana se premorim...i ako želim što brže zaspat jednostavno preskočim večeru...
naši stari ili bar neki rekli bi da ti podzemne vode sjeku tvoju neku energiju il tak nešt...
kažu da je najbolje spavat da ti je glava na sjeveru a noge prema jugu....pokušaj
a sad neznam....ovisi i ak spavaš preko dana....
mali zuti cepici protiv buke, kostaju 5 kuna!
ja sam tako prespavala 4 godine u domu, inace bez njih ne bi ni oka sklopila jer se isto budim kad mi muha proleti kroz sobu!
Evo danas se pokušavam liječit, zaspo sam u 8 i probudio u 1... Probao sam i razne tablete, ali ne djeluju na mene, uspore me al zaspat, nema šanse...
Pošto je spavanje posljedica umora, preporučam ti da preko dana opteretiš mozak što više, čitaj i razmišljaj puno, križaljke, sudoku i takve stvari ti mogu pomoć, prije spavanja nemoj gledat u televizor, on samo odmaže, nekima pomaže i šalica toplog mlijeka...
exHOP3on
prije spavanja nemoj gledat u televizor, on samo odmaže, nekima pomaže i šalica toplog mlijeka...
et ja baš lijepo zaspim uz tv
fuldstændigamokDžoint pomaže, tako čujem.
Pomaže... al ne bi to smijela sad...
exHOP3onTo je slično tak kod mene već par mjeseci... Sam što ja zaspim isto oko 5-6 (u posljednje vrijeme i oko 8-9) i spavam do 6 popodne... Da i razlika je što nisam trudan...
Evo danas se pokušavam liječit, zaspo sam u 8 i probudio u 1... Probao sam i razne tablete, ali ne djeluju na mene, uspore me al zaspat, nema šanse...
Pošto je spavanje posljedica umora, preporučam ti da preko dana opteretiš mozak što više, čitaj i razmišljaj puno, križaljke, sudoku i takve stvari ti mogu pomoć, prije spavanja nemoj gledat u televizor, on samo odmaže, nekima pomaže i šalica toplog mlijeka...
Jedino uz tv-e i nekako još zaspem, pokušavam se umoriti preko dana i psihički a i fizički ne bi li me umor svladao. mlijeko pijem, kavu ne pijem puno... kontam da ću za par dana puknit, željna sam spavanja. I kad uspijem zaspati na ta 2-3 sata, sanjam neke bolesne snove, pa kad se probudim hvata me jeza... Ma za poludit jebeš mi mater. Kupila sam si i čaj za opuštanje i miran san, ali nikakve koristi od toga..
Heroina9I ja imam istih problema, neku večer uzela od tate neku konjsku tabletu i zaspala prije farme, ajme...nikad se tak nisam naspavala, al ni lijekovi nisu riješenje, pogotovo u 20-ima.
Naravno da nisu, prerano nam je da bi se navukli na takve stvari... a lako bi se navukli, jer nam daju ono što nam treba. Ajd ima nas još....