kolege iz firme ija smo prošle godine zaigrali nekoliko bitki i moram priznati da je bilo i više nego dobro, adrenalin je na vrhuncu, a i nekoliko dana poslije budeš svjestan da si otkrio nove mišiće u svojem tijelu za koje ni nisi znao da postoje... hvala bogu na andolima...
preko koga ste išli
gdje je teren
koliko novaca otprilike??
išli smo sami preko sebe jer smo radili nešto profesionalno za vlasnika toga ajmo reći obrta, pa smo iz prve ruke bili upoznati o svemu.. a radi se o terenu u šumi pokraj Tvrđavice, najmu puške, 250 kuglica, zaštitne odjeće, maske i za žene pancirke..
cijena je bila oko 200-injak kuna, uspjeli smo odigrati oko 10-15 partija (po principu capture the flag) ili u vremenskom odnosu neka 3 sata makljaže... po meni se isplati!
Imate i PAINTBALL RAPTOR imaju svoj teren u Karancu i najpovoljniji su. Web strenica je www.paintball-raptor.net ili na facebooku: Paintball Raptor Osijek
Koliko ja znam moguce se i dogovoriti s njima i otici na poljoprivredni fakultet, ali bas njihov teren je u Karancu, gdje smo i mi bili... Cak smo za neke sitne novce dogovorili cobanac koji su nam pripremili dok smo mi igrali.