OsječaninAjde tupsone malograđanski zavuci se u svoju krletku od 40 kvadrata, koju češ otplačivati cijeli život, i šuti bolje ti je...Hoćeš zaposliti i sve ove (većinom) žene koje dobiju otkaz zbog zabrane rada nedjeljom? Pametnjakoviću.
Offtopic
Forum
iggy_rockOsječaninAjde tupsone malograđanski zavuci se u svoju krletku od 40 kvadrata, koju češ otplačivati cijeli život, i šuti bolje ti je...Hoćeš zaposliti i sve ove (većinom) žene koje dobiju otkaz zbog zabrane rada nedjeljom? Pametnjakoviću.
...
SheOsA ti pametnjakoviću stvarno misliš da dobivaju otkaz jer ne rade nedjeljom??!Pa trgovaca je i prije toga bilo kronično malo. Nisu samo trgovkinje nego i peračice prozora, toaleta i svega ostaloga. Pametnjakoviću poslodavci za rad nedjeljom uglavnom nisu zapošljavali dodatne radnike već su im radili isti oni koji su radili i preko tjedna, a pritom ih nisu niti pošteno plaćali, kršeći odredbe Zakona o radu i kolektivnog ugovora.
Pametnjakovićko, jel se dijele otkazi po trgovinama?
OsječaninNije apsurd ako zbog neradne nedjelje izgubiš 40-50000 kuna prometa mjesečno.
Da, ali zato je sasvim u redu ne plaćati ljudima tu nedjelju?!Očito si i ti jedan od bljutavo ogavnih vlasnika "nečega" u gradu.
Zanimljivo, sad nam je najjači dan subota. Zaradimo i više nego što smo zarađivali nedjeljom , a pazi ovo: plaća nam je smanjena (razlog je trenutna kriza u državi), i još su uz to otpuštene 2 radnice (razlog je neradna nedjelja). Maaaa nemoj me j.....
Razlog je koji?!BAHATOST privatnika koji se ponašaju kao mali bogovi i kojima je dozvoljeno apsolutno sve.
OsječaninSheOskudjaokomtiskokomboze blagi!
student sam i kad radim radim i nedjeljom!!!!! jer mi je stalo do BILO KAKVIH PARA u ovo vrijeme kad je vise otkaza nego normalnog posla!
SHVATI TI TO DA SI SRETNA STO UOPCE IMAS POSAO MAKAR MORALA RADITI I NEDJELJOM!!!!!!
Vidjet ću te kad budeš imao obitelj. Lako pričati. I ja sam kao studentica radila i to nekoliko poslova da bi mogla platila smještaj, hranu i izlaske.
Nije me sramota raditi sa višom stručnom spremom kao trgovac. Nažalost, nemam drugu mogućnost nego šutiti i raditi, ali bi voljela da je pošteno plaćen rad.
Sad zarađujem za djecu,pa je malo drugačije. Kužiš?!
Tko može i hoće neka radi nedjeljom. Ako se plati naravno. I to je poanta svega.
@ SheOs-Ajd prvo malo čitaj tko šta piše pa onda lupetaj.
Lako je biti lopov!