doktorica mi neradi do ponedjeljka..a ja neznam sta mi je ciniti ovo mi je prvi put da sam popila koja kontracepcijsku piluli...
plizzz pomozite..vi ste moj spas
Međuljudski odnosi - Razgovori ugodni
little_bee
hmmm kako si dobila pilule? jel te ginekologinja pregledala, krvna slika i sve te fore ili ti je samodala?
moguce da ti pilule ne odgovaraju... procitaj najbolje nuspojave, jel je to ipak hormon pa je moguce da ce ti tijelo odreagirati nekako na to... a u pon trk kod ginekologinje...
little_bee
neznam, meni su dobro djelovale, a pila sam ih nakon yasmina koji mi uopce nije odgovarao... a trikvilar ti je puno jaci od yasmina, jel si i sama primjetila da su razlicite boje, to ti ovisi o hormonima dok je yasmin kao "minipilula" - tamo su sve pilule iste jakosti...
nastavi piti pa ako sutra opet budes prekini pa ces morati na druge pilule...
kiss_kissznaci da normalno nastavim piti tablete? naravno to mi je prvo sto cu u pon uciniti
exHOP3onDa, al to ti nije to, guma smeta...
little_bee
u principu sad vise nesmijes ni pušiti ni piti alkohol...
pa zbog tog - živjeli kondomi![]()
">Marinoš
koliko ja znam, to je nuspojava T.; i ja sam jednom povraćala,ali mi je rečeno da nastavim piti.da,vjerovatno ti tijelo tako reagira...
KittyCatIvyKoje dizanje teme.
PEGYja sam samo vidjela temu slučajno i odlučila napisati svoje iskustva sa tim tabletama....ne vidim u čemu je problem...KittyCatIvyKoje dizanje teme.
I onda još kaže da navedene tabletice na njih nemaju nuspojave..
Kodrann
aj vi svi što ste na tabletama zapnite u seks da iskoristite te tablete... gdje vam je ekonomičnost?
Kodrann
aj vi svi što ste na tabletama zapnite u seks da iskoristite te tablete... gdje vam je ekonomičnost?
Kodrann
Kodrannaj vi svi što ste na tabletama zapnite u seks da iskoristite te tablete... gdje vam je ekonomičnost?