Offtopic

Forum

Dobro jutro HSPovska nacijo koja i dalje sa svojih 5 grama mozga ne zna argumentirano raspravljati.

Jel vam voda do grla došla što se pojavio čovjek koji je nešto napravio i nije pokrao milione?
čitać

Bubalo je jako "šaljiv" kad je za svoj datum izabro 1. travanj. Pa tko je on da određuje datume do kad se mogu radovi otvarat i završavat ? Mislim da Glavaš polako gubi dah u politčkoj utakmici pa sad preko Bubala izmišlja nek gluposti.

welcome to new member.
Naravno po samo Nick-u se vidi iz koje je stranke.
Za poČetak predlažem da vam magistar plati veČernju školu sa naglaskom na razlikovanju slova Č i Ć. No kako ste vi najveĆi hrvati u Hrvatskoj i šire, pa vam se oprašta što ne znate vlastiti jezik.
Čitać opet te otkrio pravopis. Ovo polako ulazi u anale.
Pratim ovog lika duže vrijeme, i na jedno 4-5 foruma stalno mijenja nickove i veliča HSP - naravno uvijek ne zna č i ć :)
Lega, poklonim ti koslicu i Bubija da ti kosi!
Zašto su napravili onako velik kip Ante Starčevića?
Pa zato da Ante Đapić ne bude najglomaznija osoba u povijesti HSP-a.
...dragi svi pravaši, ja sam neupućena - možete li mi nabrojati koja su postignuća napravljena od strane vaše stranke u gradu Osijeku?...osim gore spomenutog kipa čovjeku koji je molio da mu se ne dižu spomenici nakon smrti....
Zašto Bubi Koslilica nikada nije donio niti jednu kosilicu u Antunovac!
Usput, drago mi je da Vam je Drmić načitan! Kadar!!
anakonda

...dragi svi pravaši, ja sam neupućena - možete li mi nabrojati koja su postignuća napravljena od strane vaše stranke u gradu Osijeku?

anakonda pa kako nisi zapamtila da smo mi osječani otkad je đapić u Osijeku naučili što je tramvaj :)

čovjek završio tuđe projekte i raja naivna popušila da je on to napravio.
Volio bih samo vidjeti koliko projekata je potpisao čuveni Tone "kasne mi rokovi" Papić a kooliko ih je završeno ;)
Bubi Koslilica, tj. taj nesposobnjaković vrlo će brzo morati kazati, kako su nabavljene te kosilice, i jeli jamstvo ovjereno! Neke su se pokvarile to sada treba platit!!!
Predlažem Bubiju Kosilici da nauči napamet onu " neka pravne institucije rade svoj posao" a i majstori!
Oću kosilicu u Antunovac!
dario retfala

Bubi Koslilica, tj. taj nesposobnjaković vrlo će brzo morati kazati, kako su nabavljene te kosilice, i jeli jamstvo ovjereno! Neke su se pokvarile to sada treba platit!!!
Predlažem Bubiju Kosilici da nauči napamet onu " neka pravne institucije rade svoj posao" a i majstori!

...naporan si s tim kosilicama, imaš neke jače argumente?
dario retfala

Zašto misliš da je Bubalo nesposoban? Možeš ti bolje od koslilica... Siguran sam.
Bubalo je stvarno lakdrijaš! A stric mu je molio Glavaša da ga stavi na neku funkciju! I eto tako posta Župan, ali bez projekata! Pardon: Osim Bubi projekata!!!
Naravno kad nezanaš ništa napisati, osim što ti stari nekaže?
A: aj mi stavi necaka na neku funkciju
B: hm, pa evo zupan.aj to je i tak nebitno mjesto. nek bude zupan.

koji si ti lik. trazi kosilicu u retfalu a ne u antunovac. ah da retfalu ste betonirali
Čuj on je trenutni Kosilica Župan, nemogu za Retfalu tražiti od Županije, ali za Antunovac mogu! Bubi oću kosilicu!

A: Baš tako
B: Nije odveć pametan, mi ćemo mu govoriti šta da radi!
Debeliiii ja ocu kosilicu na bosutskoooo . posaljiiiii. glup sam . ne znam kako se sluzbeno salje poziv pa eto preko foruma.. ajde debussss
Vidiš Lega ti si sad nervozan, i to je Ok! Tako smo i mi svi u Županiji nervozni što nam Bubi Koslica već skoro 4 godine prodaje maglu i ništa po pitanju infrastrukture neradi! Nego je već dosadan i smješan svima, da je već tako jadno kako se ljudi ismijavaju sa ti usranim koslicama!
E Lega to nas ubija, zato nesposobnjaković leti poslije izbora!
BAJ BAJ BUBI - Bubalo Kosilica!!!!
dario retfala

Vidiš Lega ti si sad nervozan, i to je Ok! Tako smo i mi svi u Županiji nervozni što nam Bubi Koslica već skoro 4 godine prodaje maglu i ništa po pitanju infrastrukture neradi! Nego je već dosadan i smješan svima, da je već tako jadno kako se ljudi ismijavaju sa ti usranim koslicama!
E Lega to nas ubija, zato nesposobnjaković leti poslije izbora!

...argumenti? .....obećano vs. ispunjeno?....
lega di ima te droge za kupiti?
faktor-x

lega di ima te droge za kupiti?

u Antunovcu. ili retfali. :)
Sharon

Za Pravaše nema zime jer čini se da će Bubala njegovi potrošiti ipak za grad a ne za župana.

Ali ne izgleda baš oduševljen ovim pokusom...
I tako Bubi ode kod slijedećeg poslodavca...

Želite čuti kraj....

Mislim da ne....
Lako je za Bubija! Nego, ima li netko nekakav bolji posao za mene? To me sekira...
Dobitnik BUBALO: Hvala majci i ocu!
Hvala Svi Slavoncima I Baranjcima, jer bez vaše podrške ne bih nikada postao NAJGORI ŽUPAN!

Hvala vam obećejem još gore rezultate!!!

Još nešto jel ima možda da netko nije dobio kosilicu!! Danas častim!!!!
za Sharon, kandidiraj se za župana ili gradonačelnika, nemožeš biti gori od BUBI KOSILICE
Znate onaj plakt što je hdssb imao, neka oguljena ovca! Postoje indicije da je Bubika pacao fuš sa svojom kosilicom po županiji!
Onako informativno, za kolegu čiji je otc u vrhu strančice HDSSB i ovdje komentira, ovi koji ne podržavaju stavove i ljude koje si ti pobrojio maloprije (među njima i svoga oca) čini mi se da ovi ljudi iznose svoje nezadovoljstvo, a ne napisane teme i proračune koje su ti dali da ovdje plasiraš!!!

Gotovo je Sa BUBI Kosilicom!!!
dario retfala

za Sharon, kandidiraj se za župana ili gradonačelnika, nemožeš biti gori od BUBI KOSILICE

Meni kao osobi ovakav kompliment puno znači... Hvala ti što ne mogu biti gora od nekoga!
kosilice u servise,na promjenu ulja,ha ha,pa ovim regioncima stvarno nije vrijedno ništa objašnjavati...
a jako dobro znamo koji su to bili u PARTIJI...
dario retfala

Onako informativno, za kolegu čiji je otc u vrhu strančice HDSSB i ovdje komentira, ovi koji ne podržavaju stavove i ljude koje si ti pobrojio maloprije (među njima i svoga oca) čini mi se da ovi ljudi iznose svoje nezadovoljstvo, a ne napisane teme i proračune koje su ti dali da ovdje plasiraš!!!

Gotovo je Sa BUBI Kosilicom!!!

Nisam taj:-) Pogađaj dalje...
...pokušala sam već nekoliko puta tražiti argumente, no jedino što dobijamo unazad pet stranica su fckn KOSILICE!!!!!!!!!!!!.....nije mi jasno kako se svaka tema uspije shebati na ovaj način................demit
anakonda

...pokušala sam već nekoliko puta tražiti argumente, no jedino što dobijamo unazad pet stranica su fckn KOSILICE!!!!!!!!!!!!.....nije mi jasno kako se svaka tema uspije shebati na ovaj način................demit

Upravo tako, slažem se u potpunosti. Uvjeren sam da im je to jedina zadaća.

Ovako ispada da pričaš gluhonijemim osobama sa IQ ne većim od žive u termometru (po mogućnosti u zimskim danima).

Svaka daljna rasprava je suvišna, sami govore o sebi da joj nisu dorasli.
Ja tu izljevam nježnosti, a ti ništa...
Sharon

Tempuse... Nismo se razumjeli! Šalila sam se kad sam rekla da mi znači kad mi netko kaže kako ne mogu biti gora od nekih tamo, samo što nisam stavila " ". Žiš - ku???
Ali mi puno znači to što cijeniš moje mišljenje, ako ne stavove...
I... Ovo sam mislila bez " "

Žim-ku! :wink: Bez '' ''
Odma mi je lakše...
svakako nakaradni tempusu ali tek kad budeš prestao vrijeđati jedne a uzdizati druge,i moram te razočarati!?IMA NAS JAKO JAKO PUNO ma kako nas nazivali,vjeruj mi!!!!!
Šiško, Šiško... Tko pod drugim jamu kopa - sam u nju upadne...
TataMata

Biti će uskoro u svim medijima jer su ga snimali na sastanku, da ne može reći da to nije on...tako se priča....a, gdje ima dima....

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Tagovi