fairy
bazooka_joeIzlazim van sa prijateljima, bez ikakvih pomisli, pa čak i želja da upoznam nekakve cure, a pogotovo da im plaćam runde. Većina njih (nepoznatih cura) ne može (nije mentalno sposobna) voditi normalan razgovor koji bi se odmaknuo pedlja od programa, ne znam, Nove TV.
Ne pada mi na pamet prilaziti skupinama ženurdača po gradu samo zato što mi se možda priprcalo - vrijeme utrošeno na isprazne i glupe priče može se puno bolje iskoristiti, a masturbacija je u 99% slučajeva puno bolja o seksa.
Znao sam što znači riječ 'barit' negdje sa 13-14 godina i nadam se da to nije ono o čemu je ovdje riječ; naime, to 'barenje' je najčešće počinjalo sa prozivanjem najčešćih ženskih imena i sličnim glupostima. A mogao sam svo to vrijeme lijepo učiti c++. Jebiga.
Izlazim van sa prijateljicama, bez ikakvih pomisli, pa čak i želja da upoznam nekakve frajere, a pogotovo da im plaćam runde. Većina njih (nepoznatih likova) ne može (nije mentalno sposoban) voditi normalan razgovor koji bi se odmaknuo pedlja od programa, ne znam, europskog prvenstva ili kupa UEFe.
Ne pada mi na pamet prilaziti skupinama luzera po gradu samo zato što mi se možda priprcalo - vrijeme utrošeno na isprazne i glupe priče može se puno bolje iskoristiti, a masturbacija je u 99% slučajeva puno bolja o seksa, vjerujte mi,,,ipak ja najbolje znam što volim,,,
Znala sam što znači riječ 'barit' negdje sa 13-14 godina i nadam se da to nije ono o čemu je ovdje riječ; naime, to 'barenje' je najčešće počinjalo sa smješkanjem i sličnim glupostima. ...ali to mi se više ne da....![]()
MacaPapucharica
@fairy, well done! (nemam više kikača da ti dam, al bih da imam)
Imam ja (nešto sitnoga
jesam se nasmijao.