Praseća gripa
Društvo, politika

ipak smo IN
SHUT DOWN EVERYTHING!

Re: Svinjska gripa u Osijeku
Gotovo je , izađite na ulice pocnite paliti i pljackati i izgubite djevicanstvo ako do sada niste samo je najvaznije da sirite sto vise panike mozete i prekinete misliti na recesiju i krizu . . .
Svinjskom gripom protiv recesije !
mozda da prvo POTVRDE radi li se uopce o svinjskoj gripi, a onda mozete poceti siriti paniku jos vise.

Josephineodlican vam je naslov. odlican.
mozda da prvo POTVRDE radi li se uopce o svinjskoj gripi, a onda mozete poceti siriti paniku jos vise.
I ja kažem
Još malo pa će počet iskakat članci ko na Indexu.
ostnatie doma
idite u nedjelju samo u crkvu i molite se za one koji će oboliti od mogućeg krmećaka i za one koji nemaju posao jer su dobili otkaz zbog zabrane rada nedjeljom pa sad neće moći kupiti tamiflu te se vlasnici farmaceutskih tvrtki neće moći obogatiti baš toliko puno. izmolite još koji očenaš jer ako nas ova gripa ne uplaši i ne počnemo ko' ofce kupovati sve moguće ljekove protiv gripe, onda će nam krnknuit još neku goru

Josephineodlican vam je naslov. odlican.
poison_ivy
Svaka cast autoru ovog posta, ali se mogao barem malo potruditi da i gramatiku dotjera.
šta mene jebete, ja sam otvorio topic sa tri linka (24 sata, net.hr i dnevnik.hr) i ni riječi više, a moj je naslov bio praseća gripa u osijeku? a to što je redakcija 031 nakon toga intervenirala, njihova sramota, a ne moja... zato ja brišem svoj post, zapravo njihov!
sad će im skočiti statistika
moraju biti fini
gaapšta mene jebete, ja sam otvorio topic sa tri linka (24 sata, net.hr i dnevnik.hr) i ni riječi više, a moj je naslov bio praseća gripa u osijeku? a to što je redakcija 031 nakon toga intervenirala, njihova sramota, a ne moja... zato ja brišem svoj post, zapravo njihov!
ok, ok, sorry, onda tko god da je prepravio naslov je idiot. neka bar stave upitnik na kraj recenice.
Josephine
gaapšta mene jebete, ja sam otvorio topic sa tri linka (24 sata, net.hr i dnevnik.hr) i ni riječi više, a moj je naslov bio praseća gripa u osijeku? a to što je redakcija 031 nakon toga intervenirala, njihova sramota, a ne moja... zato ja brišem svoj post, zapravo njihov!
ok, ok, sorry, onda tko god da je prepravio naslov je idiot. neka bar stave upitnik na kraj recenice.![]()
hoću ispriku redakcije i pečene prasiće za sve forumaše, i piva uz to...
gaapa za gradonačelnika
gaapa za moderatora

Monstrum
men prase men men jel može gemišt, nekako mi bolje paše![]()
di ćeš prase jebote, još da ti neko gripozno uvale
gaaphoću ispriku redakcije i pečene prasiće za sve forumaše, i piva uz to...
prasiće na meksički ili...?
Leon
...
e ovo je offtopic

Imam li svinjsku gripu???

kyxa jel ja moram pojest cijelu svinju da dobijem gripu??? sta ako pojedem par kila cevapa? dobijem herpes?
da i to spolni
tonya
I gdje su naši prasići?!
U krevetu s temperaturom 39

Re: Praseća gripa

Frost
tonya
I gdje su naši prasići?!
U krevetu s temperaturom 39![]()
Uuuu, treba im obloge staviti!
Ili pojačati tu temperaturu na 250.
tonyaUuuu, treba im obloge staviti!
Oblog od rakije i bijelog luka im dat!
tonya
I krevetić od krumpirića!
Frosttonya
I krevetić od krumpirića!
kak sam to zaboravio
![]()
i kuvat im ekstra jakog čaja, indijskog sa litrom nacijeđenog limuna!
....NE; DEMIT!!!....samo ih polijevati lagano pivom......
A dobro, navečer ću bit svinja koja će ležat u šatoru lagano poljevati pivom ćevape i krompiriće

nake_radoLeon
...
e ovo je offtopic
i tako još jedan slučaj nepravde
di je sad moderator da dodijeli 1 žuti
pimp my mask

(skinuto sa stranice zamirzine.net)
Kanabisom protiv svinjske gripe
Američka tvrtka specijalizirana za istraživanje kanabisa u medicinske svrhe tvrdi da je spas od svinjske gripe nadohvat ruke, a leži u zabranjenim zelenim biljkama.
12. lipnja 2009
Svjetska zdravstvena organizacija proglasila je pandemiju svinjske gripe (H1N1), čime je razina opasnosti s faze pet podignuta na šesti stupanj, a isto upozorenje vrijedi i za Hrvatsku.
Sve veći broj zaraženih i oboljelih od svinjske gripe u svijetu natjerao je stručnjake WHO-a da po prvi puta nakon 41 godine proglase pandemiju, tj. podignu razinu alarmantnosti na šesti, najviši stupanj.
Virus A (H1N1) svinjske gripe zarazio je 27.737 osoba u 74 zemlje i usmrtio 141 osobu, a istraživači centra za istraživanje kanabisa CSI (Cannabis Science Inc.) tvrdi da lijek leži nadohvat ruke.
Naime, dr. Robert Melamede, znanstveni direktor istraživačkog centra tvrdi da ekstrakt kanabisa nudi pojedine sastojke koje se mogu primjenjivati u liječenju najgorih bolesti današnjice, uključijući infenktivne bolesti poput svinjske gripe.
’’Endokanbinoidi su prirodni način pomoču kojih se može spriječiti pretjerana osjetljivost imuniteta na virus tipa H1N1’’, tvrdi Melamede.