Thanks

Forum

k:"> 
monikacula sam da je tecaj strasno los, bez plana i programa, zena koja predaje nije briga jesi naucio osnove, ne zeli pokazivati, siba dalje.....dal je to istina? i kako se nikako ne isplati platiti 1.500 kn za nista....
marrtina
monikacula sam da je tecaj strasno los, bez plana i programa, zena koja predaje nije briga jesi naucio osnove, ne zeli pokazivati, siba dalje.....dal je to istina? i kako se nikako ne isplati platiti 1.500 kn za nista....
Ja sam čula da je tečaj stvarno dobar jer sam i sama išla na njega. Voditeljica je stvarno ljubazna i ima vremena za svakog pojedinca, tko ima volju može naučiti što god želi. Čula sam da će ove godine (na jesen) biti prošireni i napredni tečaj, jer na jednom tečaju nestigne se sve obraditi. Savakako ću ići ponovno bez obzira na cijenu je sa može plaćati u ratama.![]()
![]()
![]()
hahaha, da nisi ti ta martina sto tamo radi mozda?
marrtina
a da ti nisi ona monika,monika nije to........, molim te da ne pričaš o nečem u čemu nisi sudjelovala,možda je najbolje da dođeš i uvjeriš se sama.Osim što se svašta nauči baš se dobro izabavljamo![]()
![]()
![]()
marrtina
Čudna osoba zaista,vjerujem da se na žalost i ne bi uklopila , šteta za za tebe![]()
![]()
![]()