odgovara se na svaku temu, nema zaobilaženja
Što Vi mislite..da li je tim ljudima dosadno ili je jednostavno poriv za naj topič(k)ara jači od svega !??
živjeli

Međuljudski odnosi - Razgovori ugodni

Elena_OsŠto Vi mislite..da li je tim ljudima dosadno ili je jednostavno poriv za naj topič(k)ara jači od svega !??
![]()
Monstrumja imam najviše.
:beeeeeeeelj:
">
druga sam, a čak sam prestala pisati u zadnje vrijeme, kako sam znala prijeMonstrum
ja imam najviše.:beeeeeeeelj:
Monstrumja imam najviše.
:beeeeeeeelj:
SveborElena_OsŠto Vi mislite..da li je tim ljudima dosadno ili je jednostavno poriv za naj topič(k)ara jači od svega !??
![]()
ja mislim kako bi odgovor na postavljeno pitanje prvo trebala razjasniti sama sa sobom.
Monstrumhehe al zaboravili ste na par sitnica, danica ima crveni a ja imam troduplo više slobodnog vremena od svih pošto nemam poso buahahahhahahha eto mene na vrhu za tili čas (ko izmisli ovo tili čas nabijem ga)
MissTake
Monstrumhehe al zaboravili ste na par sitnica, danica ima crveni a ja imam troduplo više slobodnog vremena od svih pošto nemam poso buahahahhahahha eto mene na vrhu za tili čas (ko izmisli ovo tili čas nabijem ga)
e a koliko samo ja na psolu imam vremena
fajt![]()

MissTakeMislim da za sve što se piše u forumu "Čavrljanje" i "Offtopic" nema kikirikija, jedino za ove druge forume...pa meni netko već krade kikirikije
ja ih ne doniram, a imam manje od bro postova s time da sam krenula sa +700 kikirikijai stalno ih dobivam
tak' da
tko bi reko čuda da se deseeeeeee
mali_ivica
MissTakeMislim da za sve što se piše u forumu "Čavrljanje" i "Offtopic" nema kikirikija, jedino za ove druge forume...pa meni netko već krade kikirikije
ja ih ne doniram, a imam manje od bro postova s time da sam krenula sa +700 kikirikijai stalno ih dobivam
tak' da

sokrate a šta su ti kikirikiji...

">mali_ivicaMissTakeMislim da za sve što se piše u forumu "Čavrljanje" i "Offtopic" nema kikirikija, jedino za ove druge forume...pa meni netko već krade kikirikije
tak' da
legica_osTaman još jedan da ti daju pa da se posvetiš poslu, jelte
a i moram paziti što pišem jer imam dva žuta kartona jel....

legica_os
malo mi postao dosadan 031,sve iste teme već mjesecima se vuku...
exHOP3onA jadna, el ti tolko dosadno pa gledaš kak se množe postovi...
Ja pišem samo u par tema, i to puno, al zato što sam naviko bit svakom loncu poklopac... A i dosadno mi je, kriza, nema se posla...
MladjoNemoj brate, tolko me zadnjih tjedana hvališ, da sam sam ebi več postao čudan?! Pomislit ću da sam pametan!
al šta vam to vrijedi kad se za ovih 1500 mali ivica potrudio više nego svi vi u vrhu zajedno bez obzira kolko je to što je napisao nekom drugom imalo smisla
stoga ekipa, keep up the good work
mali_ivicamoje je skromno mišljenje da ako mi nečega ne nedostaje to je objektivnosti. a da se prepoznat da tvoji postovi, iako sam već rekao da se dobrim dijelom razilazimo u mišljenjima, ne ostavljaju ljude ravnodušnima što se ne može reći za većinu drugih forumašaMladjoNemoj brate, tolko me zadnjih tjedana hvališ, da sam sam ebi več postao čudan?! Pomislit ću da sam pametan!
al šta vam to vrijedi kad se za ovih 1500 mali ivica potrudio više nego svi vi u vrhu zajedno bez obzira kolko je to što je napisao nekom drugom imalo smisla
stoga ekipa, keep up the good work![]()
Eto hvala na komplimentima.
MacaPapucharica
e, a meni se čini da sve više liči na svađu, a manje na razmjenu mišljenja
DylanJa sam imao nekoć preko 2000 postova, ali nestalo...