U čemu je štos ? Kako se to gasi ?
P.S. skenirala sam komp, nemam ništa na njemu !
Osijek031.com rubrike
Elena_OsPretrazivanje = search, pregledavanje = browse. ;-) No, nisi ti kriva, vec oni koji su Firefox i IE po novinama nazivali "pretrazivacima", a ne "preglednicima".pretraživanja i ulaska u teme..daleko od oglasa..njih ne pipam...
Moguce je da je nesto ostalo krivo u cacheu, odnosno da u trenutku cacheiranja sadrzaja te stranice (iframe reklama s Autoosijek automobilima, stranica se NE generira na osijek031.com serveru) nije bio dobro generiran. Ciscenje cachea je rijsilo problem.cache sam očistila...
sada ne mogu c/p jer mi k'o za k ne iskače ništa...
LeonElena_OsPretrazivanje = search, pregledavanje = browse. ;-) No, nisi ti kriva, vec oni koji su Firefox i IE po novinama nzivali "pretrazivacima", a ne "preglednicima".pretraživanja i ulaska u teme..daleko od oglasa..njih ne pipam...
Moguce je da je nesto ostalo krivo u cacheu, odnosno da u trenutku cacheiranja sadrzja te stranice (iframe reklame s Autoosijek automobilima, stranica se NE genrira na osijek031.com servru) nije bio dobro generiran. Ciscenje cachea j ijsilo problem.cache sam očistila...
sada ne mogu c/p jer mi k'o za k ne iskače ništa...
Elena_OsHm, to je snimljena oglasi031.php i onda pogledana u browseru?
Evo, opet se pojavljavljuje...
c/p bijela stranica sa oglasom u sredini =>
LeonElena_OsHm, to je snimljena oglasi031.php i onda pogledana u browseru?
Evo, opet se pojavljavljuje...
c/p bijela stranica sa oglasom u sredini =>
Kako god, ocisti cache i provjeri javlja li se opet. Ako se pojavljuje - onda nesto ne stima s postavkama cache-a. Koji browser koristis i daj screen capture postavki cache-a.
Javlja li se ova greska jos nekome?